Ακαρνανικά Νέα

Τον Μάιο έφτασαν στην Λευκάδα οι παίχτες του ” Surviving paradise” όπου είχε ετοιμαστεί η βίλλα πάνω από το Πόρτο Κατσίκι για τα γυρίσματα . Και μόλις χθες “ανέβηκε” το πρώτο επεισόδιο στην πλατφόρμα του Netflix.

Πως ξεκίνησαν όλα όμως; Η Νάνσυ Βλάχου είναι η διαχειρίστρια μιας μοναδικής και εντυπωσιακής βίλλας πάνω από το Πόρτο Κατσίκι. Η σκέψη της,  την οποία  συζήτησε με τον ιδιοκτήτή της βίλλας, ήταν να μπει για ενοικίαση σε μία,  ιδιαίτερα δημοφιλή για βίλλες με αυτή την πολυτέλεια,  αγγλική πλατφόρμα.

Έτσι και έγινε. Η αγγλική εταιρεία που είχε την παραγωγή αυτού του αμερικανικού survivor είδε την βίλλα και την έβαλε στη λίστα αυτών που πληρούσαν τις προδιαγραφές των γυρισμάτων. Ήρθαν σε επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη της βίλλας και την Νάνσυ Βλάχου όπου τους ρώτησαν αν ενδιαφέρονται.

Με τη θετική τους απάντηση η βίλλα μπήκε στη λίστα των υποψηφίων. Μετά από πολλές έρευνες η εταιρεία ήταν ανάμεσα σε δύο για την επιλογή τους. Την βίλλα στην Λευκάδα και μία άλλη στην Τζαμάικα. Τελικά με μεγάλη έκπληξη οι άνθρωποι της βίλλας ενημερώθηκαν ότι επιλογή ήταν η Λευκάδα.

Και τότε ξεκίνησαν οι επισκέψεις των ανθρώπων της εταιρείας για τις λεπτομέρειες. Η βίλλα άλλαξε εντελώς. Έγιναν τόσες παρεμβάσεις ώστε να είναι στις προδιαγραφές τους.

Το καλό είναι ότι δίπλα ακριβώς ήταν ένα οικόπεδο ιδιοκτησίας του ιδίου με τη βίλλα με πολλά πεύκα και άγρια βλάστηση όπου τους κάλυπτε και τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Το σενάριο; Δώδεκα παίχτες κάνουν συμμαχίες, παιρνούν δοκιμασίες ώστες από την ένδεια του δάσους να καταφέρουν να μπουν στην πολυτέλεια της βίλλας. Και δεν είναι μόνο αυτοί οι δώδεκα αφού όταν φεύγουν κάποιοι, έρχονται κάποιοι άλλοι και έτσι συμπληρώνονται τα εννέα επεισόδια. Ο νικητής κερδίζει 100.000 δολλάρια.

Η Νάνσυ Βλάχου στην βίλλα

“Αυτό που με εντυπωσίασε ήταν η οργάνωση που είχε η παραγωγή” θα μας πει η Νάνσυ Βλάχου που δεν έφυγε καθόλου από την βίλλα και παρακολούθησε κάθε στιγμή των γυρισμάτων. “Για όλο αυτό που θα δείτε στο netflix δούλεψαν περισσότερα από 200  άτομα, για ένα μήνα κυκλοφορούσαν και ψώνιζαν από το νησί τα πάντα. Όσα θα δείτε από τα αναλώσιμα αγαθά είναι αγορασμένα από την Λευκάδα. . Γι αυτό νοιώθω λίγο στεναχωρημένη που δεν είχαν μεγάλη ανταπόκριση από τον τόπο μας. Η προβολή της Λευκάδας θα είναι τεράστια. Φανταστείτε ότι έχουν γίνει γυρίσματα σε κάθε γωνιά του νησιού, Θα δουν το παιχνίδι εκατομμύρια μάτια.” , καταλήγει η Νάνσυ. Και φυσικά αν το παιχνίδι έχει μεγάλη ανταπόκριση θα υπάρξει και δεύτερος γύρος γυρισμάτων.

Netflix λοιπόν και ” Surviving paradise” με το πρώτο κιόλας επεισόδιο να αποθεώνει την Λευκάδα.

ilefkada.gr