Ακαρνανικά Νέα

Κάνοντας ένα εκπληκτικό τρίτο 8λεπτο η Εθνική μας κατάφερε να προηγηθεί με 6-2 – «Εφτάψυχοι» οι παγκόσμιοι πρωταθλητές ισοφάρισαν – Μεγάλη εμφάνιση από τον τερματοφύλακα Ζερδεβά – Νέα επιτυχία για την εθνική μετά τη νίκη επί της Ουγγαρίας.

Με μία μεγάλη εμφάνιση, η οποία δυστυχώς δεν συνοδεύτηκε από νίκη, η εθνική Ελλάδος πόλο ήρθε ισόπαλη 6-6 με την Ιταλία στην φάση των ομίλων του ολυμπιακού τουρνά υδατοσφαίρισης.

Η Εθνική Ελλάδος, πέτυχε στην τρίτη περίοδο να προηγηθεί αστραπιαία με 2-6 αποκτώντας σημαντικό προβάδισμα για νίκη, ωστόσο οι Ιταλοί πίεσαν ασφυκτικά με αποτέλεσμα σταδιακά να ροκανίζουν την διαφορά.

Η πίεση των Ιταλών έφερε σκληρά μαρκαρίσματα από τους Έλληνες οι οποίοι πήραν αρκετές αποβολές χαρίζοντας αριθμητικό πλεονέκτημα στους Ιταλούς.

Ωστόσο παρά την ισοφάριση στα τελευταία δευτερόλεπτα του τέταρτου δεκαλέπτου, η Εθνική Ελλάδος αντιστάθηκε και με μεγάλη απόκρουση του Μάνου Ζερδεβά στα τέσσερα δευτερόλεπτα πριν από την λήξη, είπε «όχι» στην προσπάθεια των Ιταλών να «κλέψουν» το ματς στο φινάλε. Το ματς έληξε 6-6 με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προερχόταν από την ιστορική νίκη επί της Ουγγαρίας με 10-9 σκορ στην πρεμιέρα.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ