Ακαρνανικά Νέα

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Ιουνίου η ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση που οργάνωσε η ΟΜ ΣΎΡΙΖΑ ΠΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ, με κεντρικό ομιλητή τον Βουλευτή της Β Πειραιά και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΎΡΙΖΑ ΠΣ Γιάννη Ραγκούση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Γιώργος Βαρεμένος και Θάνος Μωραίτης,μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, στελέχη του νομού και πλήθος πολιτών.

Στον πρόλογο του ο συντονιστής της οργάνωσης Βόνιτσας Θύμιος Μυλωνίδης, στάθηκε ιδιαίτερα στην αθρόα ανταπόκριση των δημοκρατικών πολιτών στο κάλεσμα του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αλέξη Τσίπρα, με αποτέλεσμα τον τετραπλασιασμό των μελών της ΟΜ ΒΟΝΙΤΣΑΣ.

Στην ομιλία του ο Γιάννης Ραγκούσης περιέγραψε την ζοφερή κατάσταση που βιώνουν οι πολίτες, την οικονομική δυσπραγία εξ αιτίας των πολιτικών της ακραία νεοφιλεύθερης κυβέρνησης Μητσοτάκη και των ολιγαρχών με τους οποίους συγκυβερνά.

Στάθηκε ιδιαίτερα “στο μεγάλο σπίτι,την ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΉ ΣΥΜΜΑΧΊΑ που μπορεί να στεγάσει όλους τους δημοκρατικούς, αριστερούς,ριζοσπάστες,σοσιαλιστές πολίτες οι οποίοι επιδιώκουν μια Νέα αρχή-Πολιτική αλλαγή υπό την ηγεσία του Αλέξη Τσίπα και με κυβερνητικό κορμό τον ΣΎΡΙΖΑ ΠΣ” .

Η ΟΜ ΣΎΡΙΖΑ Βόνιτσας συνεχίζει τις πολιτικές παρεμβάσεις της με εκδήλωση για την υποδοχή των νέων μελών, η ημερομηνία και ο τόπος της οποίας θα ανακοινωθεί σύντομα.


Γραφείο Τύπου
ΟΜ ΣΎΡΙΖΑ ΠΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
.