Ακαρνανικά Νέα

Ο πρώην Υπουργός Ανάπτυξης και νυν Υπουργός εργασίας, κύριος Άδωνις Γεωργιάδης  αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια στον  Δήμαρχο Ακτίου Βόνιτσας και επικεφαλή της παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ», Γεώργιο Θεόδωρο Αποστολάκη.

Αφού ευχήθηκε αρχικά Καλή Επιτυχία στον Δήμαρχο για τις επερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου, στην συνέχεια τόνισε πως η συνεργασία τους όσο αυτός ήταν Υπουργός Ανάπτυξης ήταν υποδειγματική.

«Είχα την τύχη και την τιμή τα τέσσερα χρόνια που ήμουν Υπουργός Ανάπτυξης και είχα την αρμοδιότητα του προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, να συνεργαστώ  μαζί του. Θέλω να πω στους Δημότες του ότι έχουν έναν Δήμαρχο που ξέρει να διεκδικεί και να παίρνει τους πόρους από την κεντρική κυβέρνηση. Μαζί ολοκληρώσαμε με πολύ σύντομες διαδικασίες το αλιευτικό καταφύγιο, την Μαρίνα της Βόνιτσας, μαζί προχωρήσαμε όλα τα υπόλοιπα έργα και το αθλητικό κέντρο και πρέπει να σας πω ότι έχω να λέω μόνο καλά λόγια για έναν άνθρωπο που έρχονταν κάθε φορά στο γραφείο μου διαβασμένος, με τις μελέτες έτοιμες, με την ομάδα του συγκροτημένη», τονίζει  μεταξύ άλλων ο πρώην Υπουργός Ανάπτυξης και νυν Υπουργός Εργασίας κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Δείτε το Βίντεο:

Αλήθεια, υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να σου πλέκει το εγκώμιο ο κατά τους αντιπάλους σου, ένας  πολιτικός αντίπαλος;

Είναι αλήθεια ότι ο  Δήμαρχος Γεώργιος Θεόδωρος Αποστολάκης όσα χρόνια βρίσκεται στο τιμόνι του Δήμου μας, ποτέ δεν έβαλε το πολιτικό συμφέρον πάνω από το καλό για τους Δημότες και τον Δήμο μας.

Όσα χρόνια είναι Δήμαρχος πάντα κατάφερνε να συνεργαστεί με οποιονδήποτε βρίσκονταν στην Κεντρική Εξουσία. Και πάντα το έκανε και όπως τονίζει και ο ίδιος συνεχώς αν εκλεγεί  θα συνεχίσει να το κάνει με τεράστια επιτυχία.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Αντιπρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, κύριος Άδωνις Γεωργιάδης μιλάει με τα καλύτερα λόγια για το πρόσωπό του.