Ακαρνανικά Νέα

Φίλες και φίλοι, συντοπίτες…

Έχουμε την τύχη να ζούμε σε ένα ευλογημένο μέρος, επίγειο παράδεισο, την Βόνιτσα. Ωστόσο, αυτό από μόνο του δεν είναι αρκετό, τόσο για εμάς την νέα γενιά που αναζητούμε την ευκαιρία στον τόπο μας, αλλά και τους υπόλοιπους συμπολίτες μας, καθώς η αδιαφορία της έως τώρα Δημοτικής Αρχής για προώθηση και ανάδειξη του τόπου μας, δημιουργεί μία αστάθεια στον τομέα της ανάπτυξης και της προόδου.

Πιο συγκεκριμένα, στην τετραετία που μεσολάβησε, τα έργα ανάπτυξης και οι επενδύσεις στον τόπο μας χαρακτηρίστηκαν από βιασύνη, έλλειψη μεθοδικότητας και αναποτελεσματικότητα. Με αθλητικά έργα, και έργα υποδομής να έχουν παραδοθεί ημιτελή και ανίκανα να καλύψουν τις ανάγκες όλων των συμπολιτών μας.

Ενώ άλλες επενδύσεις στον κλάδο του τουρισμού, ξεκίνησαν με ένα ασταθές δομικό και λειτουργικό υπόβαθρο, το οποίο αν δεν προληφθεί έγκαιρα, θα υποβαθμίσει σε βάθος χρόνου το ίδιο το έργο και τον πραγματικό του ρόλο στην τοπική οικονομία. Παράλληλα όμως, μεγάλη απαξίωση και αδιαφορία επικρατεί και στον τομέα της γεωργοκτηνοτροφίας, έναν τομέα με βαριά οικονομική και όχι μόνο υπόσταση για τον τόπο μας.

Αφού βασικά ζητήματα, όπως η αποκατάσταση των αγροτικών οδικών δικτύων παραμένουν ακόμα, άλλα άλυτα κι’ άλλα κακώς αποπερατωμένα, δημιουργώντας διαρκώς προβλήματα σε αγρότες και κτηνοτρόφους.  

Έτσι λοιπόν αγαπητοί συμπολίτες, έχοντας πλήρη γνώση των κύριων προβλημάτων της πόλης μας, καθώς και βασικών ελλείψεων αυτής, πήρα την απόφαση να γίνω ένα μέλος των πολύμορφων αλλαγών και των υψηλών στόχων που έχει θέσει για τον Δήμο και την Βόνιτσα ο Θανάσης Κασόλας, ένας άνθρωπος, αυτοδημιούργητος και επιτυχημένος επαγγελματικά, με πολλές καινοτόμες ιδέες  και προοπτικές εξέλιξης για τον τόπο μας.

Συνεπώς, με μεγάλη χαρά, αλλά και τεράστιο αίσθημα ευθύνης, θα ήθελα να σας ανακοινώσω πως σ’ αυτές τις εκλογές θα σταθώ πλάι στο όραμα του Θανάση Κασόλα, υποψηφίου Δημάρχου με τον συνδυασμό ‘ΚΥΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ’, ως υποψήφιος  Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας  Βόνιτσας.

Κλείνοντας, ζητώ το αναμενόμενο, την ψήφο εμπιστοσύνης σας, και δεσμεύομαι να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας. Για μια Βόνιτσα που θα επενδυει στην κοινωνία κι οχι στην επικοινωνία, με συνέπεια στους κατοίκους της και ελπίδα, πρόοδο και ανάπτυξη. Για εσάς, για εμάς, για τα παιδιά σας!!!

Υ Π Ο Σ Χ Ο Μ Α Σ ΤΕ – Δ Ε Ζ Μ Ε Υ Ο Μ Α Σ Τ Ε – Α Λ Λ Α Ζ Ο Υ Μ Ε

   ΚΥΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Λίγα λόγια για τον Δημήτρη Κουτουρίνη…

Ο Κουτουρίνης Δημήτριος είναι γιος του Μιχαήλ και της Ζωής, το γένος Παλούκη. Έζησε και μεγάλωσε στην Βόνιτσα και έως τα 18 του έτη αποτέλεσε αναπόσπαστο κομμάτι αυτής. Πλέον στα 20 του χρόνια έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ενώ φοιτά στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής. Παράλληλα, στελεχώνει την ΔΗΜΤΟ – ΝΔ Ακτιου Βόνιτσας ως υπεύθυνος Παραγωγικών και Επιστημονικων Φορέων. 

Κύριος σκοπός της υποψηφιότητάς του και κύριο μέλημά του αποτελεί, η ανάδειξη φυσικών και ιστορικών χώρων, η προώθηση του τόπου μας και η ανάδειξή του σε τουριστικό προορισμό, ενώ σε αρχική προτεραιότητα θα θέσει την ολοκλήρωση έργων που η έως τώρα Δημοτική Αρχή παρέδωσε ημιτελή.