Ακαρνανικά Νέα

Την Τετάρτη στις 7 το απόγευμα θα μιλήσει σε γνωστό καφέ της Βόνιτσας ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Σταύρος Καραγκούνης.

Ο κ. Καραγκούνης θα περιοδεύσει το πρωί στην πόλη της Βόνιτσας όπου θα έχει συναντήσεις με εμπορικούς και πολιτικούς παράγοντες της περιοχής και το απόγευμα θα μιλήσει σε πολιτική εκδήλωση. 

Τίτλος της εκδήλωσης είναι “Το αύριο της Βόνιτσας που αλλάζει”. Αναμένονται με ενδιαφέρον οι προτάσεις του για την περιοχή μιας και ο κ. Καραγκούνης μας έχει συνηθίσει σε αναπτυξιακές προτάσεις για κάθε περιοχή που επισκέπτεται.

Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος του ΕΟΠΠΕΠ και διευθυντής του πολιτικού γραφείου του υπουργού υποδομών και μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη είναι γνώστης των θεμάτων της περιοχής μιας και επί θητείας του στο υπουργείο Υποδομών χρηματοδοτήθηκαν όλα τα έργα στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας που είναι σε εξέλιξη ή θα ξεκινήσουν σύντομα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Καραγκούνης είχε εκλεγεί 3ος στο νομό μας και είχε συγκεντρώσει τον καθόλου ευκαταφρόνητο αριθμό των 10.000 ψήφων. Θεωρείται ότι είναι στο πολύ στενό περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, μιας και τους συνδέει στενή φιλική σχέση από τα σχολικά τους χρόνια. Μάλιστα ο κ. Καραγκούνης ήταν αντιπρόεδρος στο 15μελες μαθητικό συμβούλιο του Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου Αθηνών, με πρόεδρο τον Αλέξη Τσίπρα .

Παράλληλα υπάρχει και συγγενική σχέση ανάμεσα στους δύο άντρες μιας και η αδερφή του πρώην πρωθυπουργού Ζανέτ Τσίπρα ήταν παντρεμένη με αείμνηστο ξάδερφο του κ. Καραγκούνη από την χωριό του, την Κυψέλη Αγρινίου .