Ακαρνανικά Νέα

Νέες σοβαρές ζημιές στην παιδική χαρά του παλαιού Δημοτικού Σχολείου Παλαίρου , καθώς και στον περιβάλλοντα χώρο προκάλεσαν … βάνδαλοι για πολλοστή φορά.

Η Κοινότητα Παλαίρου έβγαλε και ανακοίνωση για τους νέους βανδαλισμούς στους οποίους τονίζει τα παρακάτω:

“Το τελευταίο διάστημα έχει έντονα παρατηρηθεί το φαινόμενο πρόκλησης σοβαρών ζημιών στην παιδική χαρά του παλαιού Δημοτικού Σχολείου Παλαίρου , καθώς και στον περιβάλλοντα χώρο.

Συγκεκριμένα όπως θα διαπιστώσετε και από το φωτογραφικό υλικό, έχουν ξηλώσει τμήμα της περίφραξης, δαπέδου και έχουν βάψει τοίχους του Ιατρείου και του κτιρίου του Παλαιού Δημοτικού Σχολείου.

Όπως γνωρίζετε , η παιδική χαρά πρόσφατα είχε ανακατασκευαστεί , ώστε να είναι λειτουργική και ασφαλής για το παιχνίδι και την διασκέδαση κάθε παιδιού.

Πρέπει άμεσα να σταματήσουν οι βανδαλισμοί , οι φθορές και τα γκράφιτι , που έχουν και ακατάλληλο περιεχόμενο για παιδιά.

Ο Δήμος θα αναλάβει την επισκευή των παραπάνω φθορών , όμως θα παρακαλούσα και τους γονείς, τα μεγαλύτερα παιδιά και όλους, να προστατέψουν το χώρο, ώστε να εξασφαλίσουμε ένα όμορφο περιβάλλον για ευχάριστες στιγμές.”