Ακαρνανικά Νέα

«Έφυγε» από τη ζωή το παιδί από τη Λάρισα που αφότου έπαιξε με τον Χορν και τον Ρόμπερτ Μίτσαμ, μεγαλούργησε στην κινηματογραφική βιομηχανία του ερωτικού σινεμά – Ποια ήταν τα τελευταία του λόγια – Λίγο πριν πεθάνει ζήτησε από τους οικείους του να απευθυνθούν σε γραφείο τελετών φίλου του

Ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Γκουσγκούνης άφησε την τελευταία του πνοή την Παρασκευή από ανακοπή καρδιάς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Κώστας Γκουσγκούνης είχε νοσηλευτεί πρόσφατα στο Θριάσιο εμφανίζοντας προβλήματα υγείας. Συγκεκριμένα, τον ειχε παραλάβει το ΕΚΑΒ στις 14 Απριλίου απο οίκο ευγηρίας στην οδό Πέτρου Ράλλη λόγω χαμηλού κορεσμού οξυγόνου. Διεκομίσθη στο Θριάσιο στις 14/4 οπότε και νοσηλευόταν μέχρι την Παρασκευη 6/5 που κατέληξε. Αν και παλαιότερα είχε νοσήσει από covid-19, ο θανατος του δεν αποδίδεται στη λοίμωξη.

Την ανακοίνωση έκανε ο καλός του φίλος, Δημήτρης Λουκάκης, ο οποίος εκτός από τον θάνατό του έγραψε και για το καλλιτεχνικό του έργο. Σύμφωνα με την ίδια ανάρτηση, ήταν για ημέρες στο νοσοκομείο καταβεβλημένος. Δίπλα του ήταν η κόρη του Χαρούλα, ο γαμπρός του Αργύρης και τα εγγόνια Δημήτρης και Κώστας.

«Θέλω να με πάτε στη Λούτσα στο κοιμητήριο Αρτέμιδας και θέλω το γραφείο κηδειών του φίλου μου στη λεωφόρο Μεσογείων. Μη στεναχωριέστε καλή αντάμωση», φέρεται να ήταν τα τελευταία του λόγια στους οικείους του.

Πρώτο Θέμα