Ακαρνανικά Νέα

Πήρε εξιτήριο σήμερα Πέμπτη (9/2) μετά από τετραήμερη νοσηλεία στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων  ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ Παναγιώτης Κυριακίδης.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ομάδας ποδοσφαίρου της πόλης μας στον αγώνα του Σαββάτου (5/2) στην Φιλιππιάδα κόντρα στον τοπικό ΕΘΝΙΚΟ, ένιωσε μια δυσφορία και  μετά από τις πρώτες βοήθειες που του προσφέρθηκαν στο γήπεδο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας της Φιλιππιάδας και στη συνέχεια στο Γενικό νοσοκομείο Άρτας.

Στην Άρτα υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις, οι οποίες ήταν καλές αλλά για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, από όπου πήρε εξιτήριο σήμερα.

Ο Παναγιώτης Κυριακίδης ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συμπαράστασή του, μέσω ανάρτησης του στο Facebook όπου τόνισε τα εξής:

Μετά από 4 ημέρες ταλαιπωρίας είμαι ευτυχώς σπίτι μου …δόξα το θεό χωρίς κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας … αυτές τις ημέρες κάτι κέρδισα , κάτι έχασα αλλά σίγουρα έμαθα πάρα πολλά … Ευχαριστώ παρα πολύ όλους μέσα από την καρδιά μου για την στήριξη και για τα όμορφα μηνύματα που λάμβανα καθημερινά και μου δίναν δύναμη και υπομονή , ένα ευχαριστώ είναι πολύ λιγο για να εκφράσω τα συναισθήματα μου προς όλους εσάς … Δυστυχώς η ποδοσφαιρική χρόνια για εμένα έλαβε τέλος … εύχομαι την νέα χρόνια να πάνε όλα καλά και να μπορέσω να επιστρέψω στην ενεργό δράση πιο δυνατός !!! Και πάλι σας ευχαριστώ να είστε όλοι καλά με υγεία , αγάπη και ευτυχία !!!!🙏🏻🙏🏻❤️

Η ανάρτηση του Παναγιώτη: