Ακαρνανικά Νέα

Ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ήταν ο νικητής του τοπικού ντέρμπι απέναντι στον ΑΟ ΠΛΑΓΙΑΣ καθώς επικράτησε με 2-1.

Το παιχνίδι έγινε στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α Κατηγορίας της ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ.

Η πρώτη μεγάλη στιγμή σημειώθηκε στο 4ο λεπτό για τον ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ όταν μετά από σέντρα του Χαιδακη από τα αριστερά ο Καλογερης έπιασε την κεφαλιά ψαράκι αλλά η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων.

Στο 15ο λεπτό ήρθε το γκολ για τους γηπεδούχους με σουτ του Ορφανού μέσα από την μεγάλη περιοχή, άλλα τέσσερα λεπτά αργότερα (19′) ο ΑΟ ΠΛΑΓΙΑΣ έφερε το ματς στα ίσα με ψηλοκρεμαστό πλασέ του Μωραϊτη Β.

Το τελικό 2-1 για τον ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ ήρθε στο 50ο λεπτό όταν μετά από όμορφο συνδυασμό του Ορφανού με τον Καταγη ο τελευταίος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καταγη Γ.

ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ (ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ – ΧΑΝΤΖΑΡΑΣ): ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ, ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ Θ., ΒΑΣΙΛΑΣ, ΜΠΟΥΖΙ (82′ ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ Α.), ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ, ΜΠΑΤΣΟΣ (72′ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ), ΟΡΦΑΝΟΣ, ΧΑΙΔΑΚΗΣ, ΚΑΤΑΓΗΣ, ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ.

ΑΟ ΠΛΑΓΙΑΣ (ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ): ΚΑΤΑΓΗΣ Γ, ΚΟΚΟΛΗΣ Γ, ΒΕΡΥΚΙΟΣ Χ, ΜΑΧΑΛΙΩΤΗΣ, ΚΟΚΟΛΗΣ Σ, (72′ ΚΑΤΑΓΗΣ Π.), ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ (67′ ΠΑΞΙΝΟΣ), ΚΟΚΟΛΗΣ Χ, ΚΟΚΟΛΗΣ Χ, ΦΡΑΓΚΟΛΙΟΣ (54′ ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ Γ.), ΜΩΡΑΙΤΗΣ Β, ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ.