Ακαρνανικά Νέα

Μέσω των μέσων Κοινωνικής δικτύωσης ο προεδδρος του ΝΠΔΔ Παντελής Αποστολάκης μοίρασε συγχαρητήρια σε όσους και όσες συμμετείχαν στην παρέλαση του 3ου παιδικού καρναβαλιού που διεξήχθη χθες 18 Φεβρουαρίου στην Βόνιτσα.

Αναλυτικά ο κ. Αποστολάκης τόνισε τα εξής

“Το 3ο Παιδικό Καρναβάλι του Δήμου Άκτιου Βόνιτσας που ολοκληρώθηκε χθες 18 Φεβρουαρίου άφησε μια γλυκιά ανάμνηση σε όλα τα παιδιά ,σε όλους τους συμμετέχοντες.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους μαθητές και γονείς των σχολείων μας, που έδωσαν χρώμα και ζωή στην πόλη μας, μέσα από αυτή την όμορφη υπαίθρια γιορτή.

Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές των γκρουπ κ το προσωπικό του ΝΠΔΔ του Δήμου Άκτιου Βόνιτσας που μετά από τρία χρόνια αποκλεισμού λόγο covid 19 κράτησαν ζωντανή τη «φλόγα» του Παιδικού Καρναβαλιού, και το αναβάθμισαν , με μεγαλύτερη πρωτοτυπία και αυξανόμενο αριθμό συμμετοχών.

Η συμβολή των ΚΔΑΠ της Μεδεώνος κ του Ανακτορίου , των γκρουπ τον γονέων και των συλλόγων γονέων κ κηδεμόνων από Δρυμό κ Θύρρειο ,των μεμονωμένων γκρουπ των γονέων παιδιών, του Δημοτικού σχολείου Βόνιτσας ,αλλά κ του συλλόγου γονέων του Δημοτικού Σχολείου Βόνιτσας και το γκρουπ της σχολής χορού Ανθής Ματα ,ήταν πολύ σημαντική για τον τόπο, καταφέρνοντας να φέρουν εις πέρας με τεράστια επιτυχία, έναν τόσο δύσκολο και όμορφο θεσμό.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στην ψυχή του 3ου παιδικού Καρναβαλιού την προϊσταμένη του ΝΠΔΔ Νεκταρία Λάμπρη που δούλεψε ατελείωτες ώρες για να είναι όλα έτοιμα
για την αποκριάτικη παρέλαση

Και του χρόνου, πάλι όλοι μαζί με την διεξαγωγή του 4ου Παιδικού Αποκριάτικου Καρναβαλιού που δικαιωματικά κ χωρίς καμμία αμφιβολία το κέρδισαν τα τελευταία χρόνια τα παιδιά της Κατούνας ,θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Κατούνα .

Χρόνια Πολλά σε Όλους”.