Ακαρνανικά Νέα

Απείλησε να τη σκοτώσει αν μιλούσε στην αστυνομία.

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μία 34χρονη γυναίκα ενώ περίμενε στη στάση του λεωφορείου στο Παλαιό Φάληρο, τα ξημερώματα της Κυριακής. Ξαφνικά, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 και την καταγγελία της γυναίκας, την πλησίασε ένας άνδρας ενώ περίμενε το λεωφορείο και με την απειλή μαχαιριού την οδήγησε σε απόμερο σημείο και τη βίασε.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της 34χρονης, όταν ολοκλήρωσε τις αρρωστημένες του πράξεις του, τη ρώτησε αν θέλει να γίνει το κορίτσι του.

Η 34χρονη, ούσα σε σοκ, σηκώθηκε, ντύθηκε και επέστρεψε στη στάση του λεωφορείου, όπου βρισκόταν ένας άντρας, ωστόσο, δεν του ζήτησε βοήθεια επειδή, όπως εξηγεί, ντράπηκε.

Ανατριχίλα προκαλεί ότι ο βιαστής την ακολούθησε και είχε το θράσος να την πλησιάσει και να της ζητήσει τον αριθμό του κινητού της. Μάλιστα, την απείλησε πως θα τη σκοτώσει εάν πει κάτι στην αστυνομία και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

 Η 34χρονη πήγε στο αστυνομικό τμήμα Παλαιού Φαλήρου και κατήγγειλε τον βιασμό. Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, ο άνδρας ήταν λευκός, μιλούσε καλά ελληνικά και ήταν εύσωμος. Από τις φωτογραφίες που της έδειξαν ωστόσο, δεν μπόρεσε να τον αναγνωρίσει.

newsbeast.