Ακαρνανικά Νέα

Είμαι ο  Παντελής Αποστολάκης και κατάγομαι από την Βόνιτσα ,   γεννήθηκε στην Πρέβεζα  το 1974. Είμαι γιός του αείμνηστου Δημάρχου Άγγελου Αποστολάκη και της Βασιλικής Κομπορόζου Αποστολάκη

Πέρασα τα παιδικά και μαθητικά μου χρόνια  στην Βόνιτσα του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας  .

Σπούδασα Φαρμακευτική στην  Ρουμανία  και είμαι κάτοχος   διδακτορικού στην «Φαρμακευτική Επιχειρηματικότητα και Φαρμαοικονομία» και κάτοχος MBA του Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση  στη «Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας»  

Υπηρέτησα την Πατρίδα για δύο χρόνια στο Πολεμικό Ναυτικό 

Είμαι παντρεμένος με την Ασημίνα Ζαρκαδούλα και έχω μια κόρη ενός έτους που μου άλλαξε την ζωή.

Από το 2000 έως και σήμερα εργάζομαι στην Φαρμακευτική αγορά ως Επιστημονικός Συνεργάτης Ιατρικής Ενημέρωσης μεγάλων πολυεθνικών εταιριών . Δραστηριοποιούμαι από το 2007 επαγγελματικά στην Δυτική Ελλάδα και την Ήπειρο και κατοικώ μόνιμα στην Βόνιτσα  

Το 2010 εκλέχθηκα για πρώτη φορά Τοπικός Σύμβουλος δημοτικής κοινότητας Βόνιτσας 


Από το 2014 έως σήμερα εκλέγομαι  Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας  υπηρετώντας τον τόπο μου με αξιοπρόσεκτη παρουσία ως Δημοτικός Σύμβουλος αλλά και ως Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης και του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.

Ανταποκρινόμενος στο προσκλητήριο νίκης του, δημάρχου μας Γεώργιου Θεόδωρου Αποστολάκη , για το Δήμο Ακτίου Βόνιτσας  για το  μέλλον που όλοι μας οραματιζόμαστε, συ στρατεύομαι, για άλλη μια φορά με τον συνδυασμό «Δύναμη Πολιτών συνεχίζουμε » και στηρίζω τη συλλογική αυτή προσπάθεια στις επικείμενες δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023. 

Ο Γεώργιος Αποστολάκης , με την αξιοπρέπεια, την χαμηλών τόνων ρητορική που τον διακρίνει, με τον ήπιο συναινετικό πολιτικό του λόγο, τη συνέπεια του, μεταξύ λόγων και έργων και βέβαια τη γνώση του και την εμπειρία του στην τοπική αυτοδιοίκηση , μας παρέχει τα εχέγγυα ότι η πόλη μας , ο δήμος μας ,θα εξακολουθήσει να πηγαίνει μπροστά, με ευημερία και ασφάλεια για όλους τους πολίτες.

Η πολύχρονη δική μου εμπειρία που απέκτησα υπηρετώντας τον θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης στον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας από θέσεις ευθύνης  μου προσδίδει την απαραίτητη αυτοπεποίθηση και παρέχει τα εχέγγυα για την ουσιαστική συμβολή μου στην εξελικτική  προσπάθεια για πρόοδο και προκοπή του τόπου μας.

Στόχος μου να βελτιώνουμε σε όλα τα επίπεδα την καθημερινότητα των πολιτών , να προσφέρουμε ακόμη περισσότερα  στον αθλητισμό ,τον  πολιτισμό, στην παιδεία και ανάπτυξη, στην ασφάλεια και την υγεία. 

Η αγάπη για τον τόπο μου περισσεύει, το έχω αποδείξει και θα συνεχίσω ανιδιοτελώς να το κάνω μεταφράζοντας την εμπιστοσύνη σας σε πάθος και όρεξη για σκληρή δουλειά. 

Ζητώ την ψήφο σας με μοναδική υπόσχεση ότι θα την τιμήσω για άλλη μια φορά  στο ακέραιο, προσπαθώντας καθημερινά να δίνω λύσεις σε προβλήματα και εκκρεμότητες που απασχολούν την περιοχή μας και συμβάλλοντας δημιουργικά στον σύγχρονο σχεδιασμό της επόμενης ημέρας.