Ακαρνανικά Νέα

Τα παράπονα γονέα παιδιών που καθημερινά επισκέπτονται την παιδική χαρά της παραλίας της Βόνιτσας, δίπλα από τον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου, λάβαμε για ακόμη μία φορά σήμερα.

Η γονέας έκανε έκκληση να παρουσιάσουμε το θέμα της ξηλωμένης πόρτας της παιδικής χαράς καθώς εκτός από το γεγονός ότι αυτή δεν κλείνει με αποτέλεσμα τα μικρά παιδιά ανά πάσα ώρα και στιγμή να μπορούν να βγουν έξω στον δρόμο από όπου περνάνε αυτοκίνητα, μπορούν επίσης να τραυματιστούν από τα σκουριασμένα σίδερα όπως θα δείτε και στις φωτό που δημοσιεύουμε.

Στο παρελθόν είχαμε ασχοληθεί και πάλι με την συγκεκριμένη παιδική χαρά με αφορμή τότε ένα σπασμένο κλαρί που στην κυριολεξία κρέμονταν πάνω από τα κεφάλια γονέων, παιδιών και επισκεπτών της παιδικής χαράς.

Τότε η επέμβαση της Δημοτικής Αρχής ήταν άμεση και το κλαρί απομακρύνθηκε σχεδόν αμέσως μετά την δημοσίευση του άρθρου στο site μας.

«Επειδή είδα ότι η επέμβαση των αρμοδίων ήταν άμεση την  προηγούμενη φορά, για αυτό τον λόγο σας ζήτησα να δημοσιεύσετε το θέμα της πόρτας ελπίζοντας να αποκατασταθεί άμεσα και αυτό το ζήτημα», μας τόνισε η γονέας στην επικοινωνία που είχαμε μαζί της.

Ας ελπίσουμε το ζήτημα να διευθετηθεί άμεσα από την Δημοτική Αρχή.