Ακαρνανικά Νέα

Την ήττα με 3-2 από τον ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟ γνώρισε ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ, σε παιχνίδι για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ. Η ομάδα ποδοσφαίρου της πόλης μας η οποία μέχρι το 69ο λεπτό ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 χωρίς να έχει δεχθεί ούτε μία φάση από τους γηπεδούχους, έβαλε τα χεράκια της και έβγαλε τα ματάκια της καταφέρνοντας σε 20 λεπτά να δεχθεί τρία γκολ και να μην καταφέρει να πάρει κάτι από το παιχνίδι.

Πάντως υπάρχουν έντονα παράπονα από τους παίκτες του ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ, καθώς στο γκολ της ισοφάρισης του ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΥ, υποστηρίζουν ότι οι αντίπαλοί τους δεν τήρησαν το fair play και σημείωσαν το γκολ. Μάλιστα το παιχνίδι διακόπηκε για περίπου 10 λεπτά καθώς δημιουργήθηκε ένταση, ένταση η οποία όπως αποδείχθηκε ευνόησε τους παίκτες του ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΥ, οι οποίοι έφτασαν στην ανατροπή.

Πλέον, ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ έμεινε επτά ολόκληρους βαθμούς πίσω από ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ και ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟ που οδηγούν την κούρσα και όπως δείχνουν τα πράγματα η χρονιά ίσως φτάσει πολύ νωρίς στο τέλος της.

Πλέον ο μόνος στόχος που μένει, όπως είναι τα πράγματα αυτή την στιγμή, είναι το Κύπελλο για το οποίο η ομάδα θα υποδεχθεί την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου στις 14:30 τον ΕΘΝΙΚΟ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ.

Στα του σημερινού παιχνιδιού …

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το παιχνίδι για τον ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ καθώς μόλις στο δεύτερο λεπτό μετά από σύγχυση στα καρέ του ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΥ, ο Φέτσης επιχείρησε το σουτ και ο Ορφανός από κοντά με προ βολή άνοιξε το σκορ. Στο 32ο λεπτό η ομάδα μας πέτυχε και δεύτερο τέρμα, με τον κορυφαίο της συνάντησης Ορφανό να κάνει την σέντρα από τα δεξιά και τον Κυριακίδη με πλασέ να γράφει το 0-2.  Τρία λεπτά αργότερα (35’) ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ θα μπορούσε να είχε πετύχει και τρίτο τέρμα, αλλά το ψηλοκρεμαστό πλασέ του Ορφανού πέρασε πάνω από το δοκάρι του Κοντογιώργη Ι.  Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με ακόμη μία χαμένη ευκαιρία για την ομάδα μας, όταν στο 44’ ο Φέτσης πραγματοποίησε ατομική προσπάθεια αλλά το σουτ που επιχείρησε δεν βρήκε στόχο.

Το παιχνίδι μέχρι το 69ο λεπτό το έλεγχε πλήρως ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ , αλλά από εκεί και πέρα ξεκίνησαν τα …δυσάρεστα.

Στο 69ο λεπτό ο Μοράλες με σουτ μείωσε σε 1-2 σε μία φάση μάλιστα που οι γηπεδούχοι αγωνίζονταν με 10 παίκτες  αφού ο Κοντογιώργης Δ. ήταν εκτός αγωνιστικού χώρου καθώς του προσφέρονταν οι πρώτες βοήθειες. Στο 74ο λεπτό οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα με σουτ του Κόκκαλη.

Η ολική ανατροπή για τον ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟ ήρθε στο 81ο λεπτό με τον Τερζια να διαμορφώνει το τελικό 3-2.

Στο 87ο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι με τον Θεοχάρη, ενώ και ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ είχε την στιγμή του στις καθυστερήσεις με τον Βασίλα όμως να μην μπορεί να βρει στόχο.

ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ (ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ – ΧΑΝΤΖΑΡΑΣ): ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ, ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ (83’ ΧΑΪΔΑΚΗΣ), ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ Θ., ΙΩΑΝΝΟΥ (62’ ΛΙΤΟΣ), ΒΑΣΙΛΑΣ, ΜΠΟΥΕΡΔΟΥΒΑΛΗΣ (83’ ΜΑΝΩΛΙΤΣΗΣ), ΚΑΤΑΓΗΣ, ΟΡΦΑΝΟΣ (57’ ΣΠΑΝΟΣ), ΦΕΤΣΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, ΣΤΑΥΡΟΥ

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε ο ΑΟ ΠΛΑΓΙΑΣ ο οποίος επικράτησε με 3-2 εκτός έδρας του ΑΟ ΜΥΤΙΚΑ.