Ακαρνανικά Νέα

Τους τρεις βαθμούς της νίκης που τον διατήρησαν στην πρώτη θέση του βαθμολογικου πίνακα της Α Κατηγορίας της ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ, κατέκτησε ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ο οποίος επικράτησε εύκολα με 4-1 του ΟΔΥΣΣΕΑ ΝΥΔΡΙΟΥ στην Βόνιτσα, σε παιχνίδι για την 20η αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι με στόχο να το καθαρίσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα, αλλά τα σχέδια τους έδειξε να τους τα χαλάει ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ο οποίος στο 14′ άνοιξε το σκορ με όμορφο σουτ του ΣΤΑΥΡΟΥ.

Η απάντηση όμως για την ομάδα μας ήταν άμεση και στο 16′ ο ΜΠΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗΣ από κοντά με πλασέ έφερε το ματς στα ίσα.

Ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα προηγούμενος στο σκορ με 2-1 καθώς ο ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ στο 37′ με πλασέ μετά απο ασιστ του ΤΣΙΟΥΝΗ έκανε το 2-1.

Στο 60ο λεπτό ο ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ από εκτελεστής έγινε δημιουργός και με ασίστ βρήκε τον ΚΑΤΑΓΗ Λ. που με βολέ από τα πλάγια έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στον ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ.

Οι ίδιοι παίκτες συνδυάστηκαν και πάλι στο 75ο λεπτό με τον ΚΟΥΤΣΙΚΟ να βγάζει κάθετη μπαλιά στην πλάτη της αμυνας των φιλοξενουμενων και τον ΚΑΤΑΓΗ Λ. με πλασέ να διπλασιάζει τα προσωπικά του τέρματα διαμορφώνοντας ταυτόχρονα και το τελικό 4-1.

ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ: ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ (86′ ΝΤΕΛΗΣ),  ΚΤΕΝΑΣ (70′ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ), ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ,  ΚΑΤΑΓΗΣ Λ., ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ, ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ, ΜΠΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗΣ , ΒΡΕΤΤΟΣ (46′ ΒΛΑΧΟΣ), ΜΠΟΥΖΙ , ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ (78′ ΚΑΠΕΣ) , ΤΣΙΟΥΝΗΣ.