Ακαρνανικά Νέα

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα μας και πρώτη εντός έδρας για αυτή την σεζόν, μία ήττα που αφήνει τον ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ πολύ πίσω σε ότι αφορά την υλοποίηση των στόχων του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα μας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο πρώτο δίλεπτο είχε δύο ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, αλλά τόσο ο Ορφανός όσο και ο Βέκιος δεν μπόρεσαν να σημαδέψουν σωστά.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου (44’) με πλασέ του Κολιού. Στο 50ο λεπτό ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ έμεινε με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Παπαρούνης για μαρκάρισμα πάνω στον Βέκιο. Όμως και παρά το αριθμητικό τους μειονέκτημα οι παίκτες των φιλοξενουμένων έφτασαν και σε δεύτερο γκολ και πάλι με τον Κολιό στο 56ο λεπτό.

Στο 67ο λεπτό ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ κέρδισε πέναλτι με τον Λάμπρο Καταγή με …διπλή προσπάθεια να μειώνει το σκορ στο 1-2. Τρία λεπτά αργότερα όμως (70’) οι αριθμητικές ισορροπίες αποκαταστάθηκαν καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Βέκιος για την ομάδα μας.

Στο 78ο λεπτό ο Νταλάρδας με κεφαλιά μετά από σέντρα του Χαϊδάκη από τα αριστερά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν δύο τεράστιες ευκαιρίες στο 83’ και στο 85’ με τον Μπότσαρη αλλά τελικά ήταν αυτοί πού πέτυχαν και τρίτο τέρμα στις καθυστερήσεις με τον Δήμο.

Η σύνθεση της ομάδας μας: ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ, ΒΑΣΙΛΑΣ (23’ ΧΑΪΔΑΚΗΣ), ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ Θ., ΙΩΑΝΝΟΥ (60’ ΝΤΑΛΑΡΔΑΣ), ΜΠΟΥΖΙ (46’ ΣΟΛΔΑΤΟΣ), ΒΛΑΧΟΣ, ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ, ΚΑΤΑΓΗΣ Λ., ΟΡΦΑΝΟΣ, ΒΡΕΤΤΟΣ, ΒΕΚΙΟΣ.

Την ήττα με 0-2 από τον ΟΔΥΣΣΕΑ ΝΥΔΡΙΟΥ γνώρισε ο ΑΟ ΠΛΑΓΙΑΣ, ενώ ο ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ πέτυχε το 3 στα 3 επικρατώντας με 2-0 του ΕΡΜΗ ΚΑΝΑΛΙΟΥ. Την πρώτη του ήττα γνώρισε ο ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ με 1-0 από τον ΘΡΙΑΜΒΟ στον Λούρο, ενώ ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ πέτυχε την πρώτη του νίκη επικρατώντας με 4-1 εντός έδρας της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΩΝ.