Ακαρνανικά Νέα

Την εκτός έδρας ήττα με 2-0 από τον ΠΑΣ ΠΡΈΒΕΖΑ γνώρισε ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ σε παιχνίδι για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ.

Μετά την ήττα της αυτή η ομάδα ποδοσφαίρου της πόλης μας έμεινε πέντε βαθμούς πίσω από τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος.

Στα αγωνιστικά η ομάδα μας έφτασε πρώτη κοντά στο γκολ στο 28ο λεπτό αλλά η μπάλα μετά από εκτέλεση φάουλ του Βασιλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Παναγιωτίδη.

Στο 34ο λεπτό ο Λάμπρος Καταγής βρέθηκε μόνος του στο δεύτερο δοκάρι αλλά το πλασέ του κατέληξε άουτ.

Η φάση που έκρινε όπως αποδείχθηκε την αναμέτρηση σημειώθηκε λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου όταν ο διαιτητής Φίτσας απέβαλλε με κόκκινη κάρτα τον Καταγή Γ. μετά από μια αψιμαχία στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι εκμεταλλευόμενοι και το αριθμητικό τους πλεονέκτημα έφτασαν στην επίτευξη δύο τερμάτων.

Σρο 48ο λεπτό ο Γιόχανσεν με πλασέ άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ και στο 56′ ο Ζιωγκας επίσης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Πάντως ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ και παρά το αριθμητικό του μειονέκτημα προσπάθησε να πετύχει κάτι καλό και στο 78′ είχε και δεύτερο δοκάρι με τον Βασιλα.

Πάντως υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για την διαιτησία του κ. Φιτσα η οποία σύμφωνα με τους ανθρώπους του ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ ήταν αυτή που έκρινε το τελικό νικητή της αναμέτρησης.

Η σύνθεση της ομάδας μας: ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ, ΝΤΑΛΙΑΡΔΑΣ (70′ ΜΠΟΥΖΊ), ΒΑΣΙΛΑΣ, ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ Θ., ΚΑΤΑΓΗΣ Λ., ΒΛΆΧΟΣ, ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ (63′ ΧΑΙΔΑΚΗΣ), ΚΑΤΑΓΗΣ Γ., ΟΡΦΑΝΟΣ, ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ (51′ ΣΟΛΔΑΤΟΣ), ΒΕΚΙΟΣ (51′ ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ Κ ).

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε ο ΑΟ ΠΛΑΓΙΑΣ ο οποίος επικράτησε με 4-3 εκτός έδρας της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΆΔΩΝ. Εύκολο απόγευμα είχε ο ΘΡΊΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ που επιβλήθηκε με 4-0 του ΚΕΡΑΥΝΟΥ στο Θεσπρωτικό ενώ ο ΕΡΜΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ νίκησε με 2-1 τον ΕΘΝΙΚΌ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ εντός έδρας. Το παιχνίδι ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΎΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ αναβλήθηκε.