Ακαρνανικά Νέα

Την εντός έδρας ήττα με 0-2 γνώρισε ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ από τον ΕΡΜΗ ΚΑΝΑΛΙΟΥ σε παιχνίδι για την 4η αγωνιστική των Play Off για την ανάδειξη του πρωταθλητή της Α’ Κατηγορίας.

Η ήττα αυτή,  η πρώτη για την ομάδα μας μετά την 18η Νοεμβρίου 2023 και την ήττα με 0-1 από τον ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ, έδωσε νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα καθώς η ομάδα της Πάργας επικράτησε με 3-0 του ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΛΟΥΡΟΥ  στο άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής μειώνοντας στους τέσσερις βαθμούς την διαφορά της από την ομάδα μας, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Το μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου πέρασε χωρίς να  δημιουργηθεί κάποια ιδιαίτερη φάση. Έπρεπε να φτάσουμε στο 40ο λεπτό όταν μετά  από σέντρα του ΚΑΤΑΓΗ Λ. στο δεύτερο δοκάρι,είχαμε προβολή του ΚΑΛΟΓΕΡΗ με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκαρι του ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗ και να φεύγει άουτ.

Δυο λεπτά αργότερα ο ΒΑΣΙΛΑΣ βρήκε τον ΤΣΙΟΥΝΗ στο δεύτερο δοκάρι με τον ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗ να διώχνει την μπάλα σε κόρνερ.

Με γκολ ξεκινησε το δεύτερο ημίχρονο όταν ο ΡΑΠΤΗΣ με ομορφο πλασε νίκησε τον ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗ για το 0-1.

Στο 58ο λεπτό ο ΜΠΟΥΖΙ βρήκε στο ύψος της μικρής περιοχής τον ΤΣΙΟΥΝΗ από τα αριστερά με τον τελευταίο σε κενή εστία να στέλνει την μπάλα πάνω από το δοκάρι.

Στο 86ο λεπτό οι φιλοξενουμενοι θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και δεύτερο τέρμα αλλά ο ΡΑΠΤΗΣ αστόχησε σε τετ α τετ με τον ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗ στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και στις καθυστερήσεις όταν πλέον όλοι οι παίκτες της ομάδας μας ήταν στην επίθεση,  με τον ΡΑΠΤΗ αυτή την φορά να μην αστοχεί και να διαμορφώνει το τελικό 0-2.

ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ: ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ,  ΒΛΑΧΟΣ (63′ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ) ,  ΚΑΤΑΓΗΣ Λ., ΒΑΣΙΛΑΣ,  ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ, ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ,  ΒΡΕΤΤΟΣ, ΜΠΟΥΖΙ, ΜΠΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗΣ. ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ (63′ ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ), ΤΣΙΟΥΝΗΣ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ 62

2.ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ 58

3.ΕΡΜΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ 53

4.ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ 48

Επόμενη αγωνιστική (Κυριακή  7/4)

ΕΡΜΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ – ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ