Ακαρνανικά Νέα

Την 9η συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα της Α’Κατηγορίας της ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ σημείωσε ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ο οποίος επικράτησε εύκολα με 3-0 του ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΥ σε παιχνίδι για την 14η αγωνιστική.

Ο ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ έφτασε μια ανάσα από το 1-0 στο 3ο λεπτό όταν ο ΚΑΤΑΓΗΣ Λ. έδιωξε τη μπάλα πάνω από την γραμμή σε πλασέ του ΚΟΚΚΑΛΗ και στην συνέχεια ο ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ το πλασέ του ΚΑΒΑΛΑΡΗ.

Ότι δεν κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι το πέτυχαν οι γηπεδούχοι στο 5ο λεπτό όταν ο ΟΡΦΑΝΟΣ με κοντινό πλασέ μετά από ασίστ του ΚΑΛΟΓΕΡΗ έκανε το 1-0.

Η ομάδα μας διπλασίασε τα τέρματα της στο 32ο λεπτό όταν μετά από σέντρα του ΟΡΦΑΝΟΥ από τα δεξιά ο ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ με μονοκόμματο σουτ νίκησε τον ΚΩΤΣΗ για το 2-0.

Με γκολ ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο για τον ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ όταν ο ΒΑΣΙΛΑΣ στο 47ο λεπτό έκλεψε την μπάλα από τους αμυντικούς του ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΥ και με κοντινό πλασέ έκανε το 3-0, αποτέλεσμα που έμενε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Η σύνθεση της ομάδας μας: ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ, ΝΤΑΛΑΡΔΑΣ, ΒΑΣΙΛΑΣ (88′ ΘΕΡΙΑΝΟΣ) , ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ, ΒΛΑΧΟΣ, ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ (88′ ΚΑΠΠΕΣ), ΟΡΦΑΝΟΣ (75′ ΟΡΦΑΝΟΣ), ΚΑΤΑΓΗΣ, ΒΡΕΤΤΟΣ, ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ (46′ ΜΠΟΥΖΙ), ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ (84′ ΜΑΝΩΛΙΤΣΗΣ)..