Ακαρνανικά Νέα

Την τρίτη συνεχόμενη ήττα του στο πρωτάθλημα γνώρισε ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ, ο οποίος αν και προηγήθηκε στην Φιλιππιάδα, απέναντι στον ΕΘΝΙΚΟ, τελικά δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι χάνοντας τελικά με 2-1, σε παιχνίδι για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Πάντως το αποτέλεσμα περνάει σε δεύτερη μοίρα καθώς στο 78ο λεπτό της αναμέτρησης ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Κυριακίδης, ένιωσε μία αδιαθεσία και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Φιλιππιάδας και από εκεί στο Γενικό Νοσοκομείο της Άρτας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ άνοιξε το σκορ στο 22ο λεπτό με κεφαλιά του Ορφανού. Οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα στο 66ο λεπτό με σουτ του Χούσου.

Στο 76ο λεπτό οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Δερβίλη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να τους επηρεάσει καθώς αν και με αριθμητικό μειονέκτημα έφτασαν στην ανατροπή στο 83ο λεπτό με τον Τσιάπι με σουτ να διαμορφώνει το τελικό 2-1.

ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ (ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ – ΧΑΝΤΖΑΡΑΣ): Τρανουλίδης, Κυριακίδης (88′ Φερεντίνος), Βασίλας (89′ Γεωργαλής), Ιασωνίδης Θ., Ιωάννου (89′ Καλογερής), Μπάτσος, Χαϊδάκης (72′ Νταλιάρδας), Ορφανός, Σταύρου, Μπουρδούβαλης, Καταγής.

Φωτο sportime24.gr