Ακαρνανικά Νέα

Την πέμπτη του νίκη σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια σημείωσε ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ο οποίος επικράτησε με 2-1 του ΟΔΥΣΣΕΑ ΝΥΔΡΙΟΥ στο πρώτο ματς μετά την εποχή Φέτση και Σπανού, καθώς οι δύο ποδοσφαιριστές μετά από απόφαση της διοίκησης απομακρύνθηκαν από την ομάδα!!!

Η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στο 17ο λεπτό θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ αν η μπάλα μετά από πλασέ του Βασίλα περνούσε την τελική γραμμή του τέρματος των φιλοξενουμένων, κάτι που δεν έγινε καθώς την έδιωξαν την τελευταία στιγμή οι αμυντικοί του ΟΔΥΣΣΕΑ.

Το γκολ για τον ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ ήρθε στο 25’ όταν ο Σταύρου εκμεταλλεύτηκε την κάθετη μπαλιά του Καταγή και με πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 56ο λεπτό ο Βασίλας και πάλι δεν μπόρεσε με σουτ να νικήσει τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και στο 68’ ήρθε το γκολ της ισοφάρισης όταν σε μία άψογα εκτελεσμένη αντεπίθεση η ομάδα του Νυδριού με τον Γαζή Ν, έκανε το 1-1.

Το τελικό 2-1 για τον ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ ήρθε στο 71ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καταγή.

ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ (ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ – ΧΑΝΤΖΑΡΑΣ): ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ, ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ Θ., ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΣΤΑΝΤΗΣ (89’ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ), ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ, ΜΠΑΤΣΟΣ, ΚΑΤΑΓΗΣ, ΜΑΝΩΛΙΤΣΗΣ (81’ ΟΡΦΑΝΟΣ), ΒΑΣΙΛΑΣ, ΣΤΑΥΡΟΥ.

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του και ο ΑΟ ΠΛΑΓΙΑΣ ο οποίος επικράτησε με 3-1 της ΔΟΞΑΣ ΩΡΩΠΟΥ εντός έδρας.