Ακαρνανικά Νέα

Το Δ.Σ. του ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ με ανακοίνωση που εξέδωσε καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο του ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ να δώσει βροντερό παρών στο ματς του Σαββάτου 28 Ιανουαρίου με αντίπαλο τον ΘΡΙΑΜΒΟ ΛΟΥΡΟΥ.

Η ανακοίνωση της διοίκησης:

“Φίλαθλοι. Η ομάδα μας το Σάββατο ρίχνεται στην μάχη του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος της Α’Κατηγορίας της ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ υποδεχόμενη στο σπίτι μας τον ΘΡΙΑΜΒΟ ΛΟΥΡΟΥ στο μεγάλο ντέρμπι της 10ης Αγωνιστικής.

Ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ με αφετηρία το συγκεκριμένο παιχνίδι θα δώσει μια σειρά από παιχνίδια το αποτέλεσμα των οποίων ευελπιστούμε να μας οδηγήσουν στην υλοποίηση του μεγάλου μας στόχου που δεν είναι άλλος από την συμμετοχή μας στα μπαράζ για την άνοδο μας στην Γ Εθνική Κατηγορία.

Για να φτάσουμε όμως μέχρι εκεί θα πρέπει με την βοήθεια την δική σας να ξεκινήσουμε με την κατάκτηση της νίκης και των τριών βαθμών στο παιχνίδι με τον ΘΡΙΑΜΒΟ ΛΟΥΡΟΥ.

Σας καλούμε λοιπόν να σταθείτε με την φωνή σας και την παρουσία σας δίπλα στην ομάδα μας και σε αθλητικά πάντα πλαίσια να την βοηθήσετε να φτάσει στην κατάκτηση της πολυπόθητης νίκης. Μιας νίκης που θα αποτελέσει το έναυσμα της μεγάλης αντεπίθεσης.

Ελάτε να αναβιώσουμε εποχές “Βουρλιάς”, εποχές που από το γήπεδο της Βόνιτσας δεν έφευγε καμία ομάδα νικήτρια. Όλοι στο γήπεδο.

ΥΓ: Και μην φοβάστε την βροχή… Δεν βρέχεστε πλέον στην νέα… Βουρλιά!!!