Ακαρνανικά Νέα

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης έφυγε από το Θεσπρωτικό ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ο οποίος σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι που κρίθηκε στο 89ο λεπτό,  επικράτησε με 1-0 του ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ.

Χωρίς σκορ έληξε το πρώτο ημίχρονο με τον ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ να χάνει μάλιστα και πέναλτι στο 45ο λεπτό, όταν ο ΤΣΙΟΥΝΗΣ από τα 11 βήματα δεν μπόρεσε να νικήσει τον ΒΑΡΚΛΗ.

Μοιρασμένο ήταν και το δεύτερο μισό της αναμέτρησης με τους γηπεδούχους  να χανουν δύο ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά με τον ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗ  να κρατάει το μηδέν.

Η λύτρωση για την ομάδα μας αλλά και για τον ΤΣΙΟΥΝΗ που είχε χάσει νωρίτερα και πέναλτι, ήρθε στο 89ο λεπτό με τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Μετά την επίτευξη του γκολ ξέσπασαν επεισόδια με τους προπονητές των δύο ομάδων, Κονιδαρη από πλευράς φιλοξενούμενων και Μπαλαφα από πλευράς γηπεδούχων να αποβάλλονται.

Την κόκκινη κάρτα είδε και ο ΛΥΤΟΣ του ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ που συμμετείχε  στα επεισόδια.

Το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης και ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ διατήρησε την διαφορά των δύο βαθμών από τον δεύτερο ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος και την έναρξη των Play Off.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ: ΒΑΡΚΛΗΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ (69′ ΚΙΤΣΙΟΣ Χ.) , ΜΠΈΖΕΒΕΓΚΗΣ (74′ ΤΣΙΑΠΗ), ΠΑΠΑΡΟΥΝΗΣ, ΔΗΜΟΣ (85′ ΓΙΑΝΝΟΣ), ΝΙΚΟΥ, ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ, ΛΥΤΟΣ, ΠΑΠΠΑΣ, ΚΙΤΣΙΟΣ.

ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ: ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ,  ΒΑΣΙΛΑΣ, ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ,  ΚΑΤΑΓΗΣ Λ., ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ, ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ, ΜΠΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗΣ , ΒΡΕΤΤΟΣ, ΜΠΟΥΖΙ (66′ ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ)  , ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ , ΤΣΙΟΥΝΗΣ.

Φωτο: Sportime24.gr