Ακαρνανικά Νέα

Τον αποκλεισμό από τον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ γνώρισε ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ο οποίος ηττήθηκε στην παράταση από τον ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ με 0-2.

Ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ξεκίνησε το παιχνίδι χωρίς τον βασικό του επιθετικό και πρώτο σκόρερ της ομάδας ΚΑΛΟΓΕΡΗ ο οποίος στην προθέρμανση αισθάνθηκε ενοχλήσεις με αποτέλεσμα να μην ξεκινήσει το παιχνίδι.
Παρόλα αυτά η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι περιορίζοντας τουλάχιστον για το πρώτο 20λεπτο τον ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ σε παθητικό ρόλο.

Όσο περνούσε η ώρα όμως οι φιλοξενούμενοι κέρδιζαν μέτρα στο γήπεδο χωρίς ωστόσο να απειλούν και αυτοί ιδιαίτερα τον ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗ με αποτέλεσμα το 0-0 να μείνει μέχρι το τέλος του πρώτου 45λεπτου.

Στο ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε το παιχνίδι και στο δεύτερο ημίχρονο με τον ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ να μπαίνει πιο δυνατά αλλά όσο περνούσαν τα λεπτά φαίνονταν η καλύτερη φυσική κατάσταση στην οποία βρίσκονταν οι φιλοξενούμενοι.

Πάντως το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση.

Στο 94ο λεπτό ο ΒΑΣΙΛΑΣ μάρκαρε απρόσεκτα τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ στην μεγάλη περιοχή της ομάδας μας με τον ρεφερι της αναμέτρησης ΧΟΥΛΙΑΡΑ να υποδεικνύει το πέναλτι.

Ο ΣΙΔΕΡΗΣ απο τα 11 βήματα νίκησε τον ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗ για το 0-1.

Στο 100ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν και δεύτερο τέρμα με κοντινό πλασέ του ΝΤΟΚΟΥ.

Η σύνθεση της ομάδας μας: ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ, ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ, ΒΛΑΧΟΣ, ΒΑΣΙΛΑΣ, ΜΠΟΥΖΙ (101′ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ), ΚΑΤΑΓΗΣ Λ. ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ, ΒΡΕΤΤΟΣ, ΚΑΤΑΓΗΣ Γ., ΝΤΑΛΑΡΔΑΣ (72″ ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ), ΟΡΦΑΝΟΣ (117′ ΚΑΠΠΕΣ).