Ακαρνανικά Νέα

Ένα πεντάλεπτο στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετό για τον ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ ώστε να καθαρίσει το παιχνίδι και να φτάσει στην εύκολη επικράτηση απέναντι στον ΚΕΡΑΥΝΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ πετυχαίνοντας και την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Πιο συγκεκριμένα στο 26ο λεπτό ο Καλογερής με κεφαλιά μετά από σέντρα το0υ Κυριακίδη από τα δεξιά άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας και ο ίδιος παίκτης στο 28’ με σουτ μετά από ασιστ του Ορφανού έκανε το 2-0. Με την συμπλήρωση 30 λεπτών αγώνα ο Βασίλας εκμεταλλεύτηκε λάθος γύρισμα στην άμυνα των φιλοξενουμένων κλέβοντας την μπάλα και με πλασέ έγραψε το 3-0

Άλλα τρία γκολ επιφύλασσε στους φίλους του ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ που βρέθηκαν στο γήπεδο παρά το τσουχτερό κρύο και το δεύτερο ημίχρονο. Στο 56’ ο Βέκιος μετά από κάθετη μπαλιά του Κυριακίδη με πλασέ έκανε το 4-0, στο 63’ ο Κυριακίδης έδωσε προβάδιασμα πέντε τερμάτων στην ομάδα μας και στο 83ο λεπτό ο Βέκιος και πάλι με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 6-0.

Η σύνθεση της ομάδας μας: ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ (60’ ΣΑΜΑΡΗΣ), ΒΑΣΙΛΑΣ (54’ ΣΟΛΔΑΤΟΣ), ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ Θ., ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ,ΚΑΤΑΓΗΣ Λ., ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ Κ., ΚΑΤΑΓΗΣ Γ., ΒΡΕΤΤΟΣ (46’ ΝΤΑΛΙΑΡΔΑΣ), ΟΡΦΑΝΟΣ (60’ ΧΑΪΔΑΚΗΣ), ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ (46’ ΒΕΚΙΟΣ).

Την δεύτερη ήττα του σε ισάριθμα παιχνίδια γνώρισε ο ΑΟ ΠΛΑΓΙΑΣ ο οποίος στην Πλαγιά αλλά ως φιλοξενούμενος έχασε με 2-1 από τον ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟ.

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΩΝ: 5-0

ΕΡΜΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ – ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ: 1-2

ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ – ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ: 3-1