Ακαρνανικά Νέα

Με την …ψυχή στο στόμα κατάφερε ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στον ΑΟ ΜΥΤΙΚΑ και αφού πρώτα χρειάστηκε ο Τρανουλίδης να αποκρούσει το πέναλτι του Τουλκερίδη στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά.

Στο νέο γήπεδο της Βόνιτσας ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ δεν μπήκε και τόσο δυνατά στο παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους να έχουν μία ανούσια κατοχή της μπάλας. Όταν οι γηπεδούχοι αποφάσισαν να πιέσουν ψηλά υποχρέωσαν σε αρκετά λάθη τους φιλοξενούμενους. Στο 28’χάθηκε η πρώτη καλή ευκαιρία για την ομάδα μας όταν ο Βασίλας βγήκε στην πλάτη της άμυνας αλλά το πλασέ που επιχείρησε δεν βρήκε στόχο. Στο 30ο λεπτό ο τερματοφύλακας του ΑΟ ΜΥΤΙΚΑ, Μπαλάφας έκανε τραγικό λάθος δίνοντας την μπάλα στον Καταγή ο οποίος βρήκε τον Φέτση που από κοντά δεν είχε πρόβλημα να ανοίξει το σκορ.

Στο 36ο λεπτό η μπάλα κατέληξε άουτ μετά από μακρινο σουτ του Βασίλα και φτάσαμε στο 38’ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντόντη, ο Diaw με υπέροχο ψαλιδάκι νίκησε τον Τρανουλίδη για το 1-1 του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ μπήκε δυνατά για να καθαρίσει όσο το δυνατόν πιο συντομα το ματς. Στο 52ο λεπτό ο Καταγής με απευθείας φάουλ σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι του Μπαλάφα και στο 73’ ο Ορφανός …κατάφερε, γιατί περί κατορθώματος πρόκειται,με την προβολή μέσα από την μικρή περιοχή να μην στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Η λύτρωση για τον ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ στο 76’ με τον Φέτση να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και να διαμορφώνει το τελικό 2-1.

ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ (ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ – ΧΑΝΤΖΑΡΑΣ): ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ, ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ (70’ ΣΠΑΝΟΣ), ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ (55’ ΣΤΑΥΡΟΥ), ΙΩΑΝΝΟΥ (55’ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΣΤΑΝΤΗΣ), ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ Θ.,ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ, ΒΑΣΙΛΑΣ, ΜΠΑΤΣΟΣ, ΦΕΤΣΗΣ (90’ ΧΑΙΔΑΚΗΣ), ΟΡΦΑΝΟΣ (90’ ΜΑΝΩΛΙΤΣΗΣ), ΚΑΤΑΓΗΣ.

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε ο ΑΟ ΠΛΑΓΙΑΣ ο οποίος επικράτησε εντός έδρας με 2-1 του ΑΕΤΟΥ ΑΓΙΑΣ.