Ακαρνανικά Νέα

Με το …δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στον 3ο Όμιλο για τα μπαράζ ανόδου στην Γ Εθνικη ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ο οποίος σε παιχνίδι για την 1η αγωνιστική,  επικράτησε στο κατάμεστο γήπεδο της Βόνιτσας με 2-1 του ΑΡΗ ΦΙΛΙΑΤΩΝ.

Οι φιλοξενουμενοι έφτασαν πρώτοι κοντά στο γκολ στο 18ο λεπτό όταν ο ΓΩΓΟΣ με.ομορφη ατομική προσπάθεια βγήκε απέναντι από τον ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗ αλλά το πλασέ του πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκαρι.

Ο ίδιος παίκτης στο 26ο λεπτό επιχείρησε μακρινό σουτ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο.οριζοντιο δοκάρι των φιλοξενουμενων. Οι χαμένες ευκαιρίες για τον ΓΩΓΟ τριπλασιαστηκαν στο 31ο λεπτό όταν πάλι επιχείρησε κούρσα από τα δεξιά αλλά ο ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ τον νίκησε στο τετ α τετ με τους αμυντικούς να διώχνουν την μπάλα.

Η πρώτη φάση για την ομάδα μας σημειώθηκε στο 35ο λεπτό με τους ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗ, ΤΣΙΟΥΝΗ και ΜΠΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗ να συνδυάζονται και τον τελευταίο να στέλνει την μπάλα άουτ.

Στο 42ο λεπτό ήρθε το γκολ για τον  ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ  όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του ΒΑΣΙΛΑ ο ΜΠΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗΣ με κεφάλια στο πρώτο δοκάρι νίκησε τον ΚΑΡΔΑΝΗ για το 1-0.

Οι φιλοξενουμενοι έφεραν το ματς στα ίσα στο 59ο λεπτό με τον ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ με την ομάδα μας να απαντάει άμεσα με μακρινό σουτ του ΤΣΙΟΥΝΗ στο 60ο λεπτό για το 2-1.

Το υπόλοιπο του δεύτερου ημιχρόνου εξελίχθηκε σε επιθετικό μονόλογο για τους φιλοξενουμενους οι οποίοι σε δύο περιπτώσεις, μια με τον ΡΟΥΜΠΗ και μια με τον ΓΑΛΑΝΗ θα μπορούσαν να είχαν φτάσει στην ισοφαριση.

Το 2-1 όμως για τον ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ έμεινε μέχρι το τέλος με την ομάδα μας να ξεκινάει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στον 3ο όμιλο.

ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ: ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ,  ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ (84′ ΣΟΛΔΑΤΟΣ), ΒΑΣΙΛΑΣ, ΒΛΑΧΟΣ,  ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ, ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ,  ΚΑΤΑΓΗΣ Λ, ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ,  ΜΠΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗΣ (58′ ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ),  ΒΡΕΤΤΟΣ, ΤΣΙΟΥΝΗΣ.

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ – ΑΕ ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ: 4-0
ΘΥΕΛΛΑ ΕΛΕΟΥΣΑΣ – ΠΑΣ ΑΝΕΖΑ: 5-1
ΡΕΠΟ: ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΘΥΕΛΛΑ ΕΛΕΟΥΣΑΣ: 3
2. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ: 3
3. ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ: 3

4. ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ –
5. ΑΡΗΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ: 0
5. ΑΕ ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ: 0
6. ΠΑΣ ΑΝΕΖΑ: 0

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:
ΠΑΣ ΑΝΕΖΑ – ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ
ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ- ΘΥΕΛΛΑ ΕΛΕΟΥΣΑΣ
ΑΡΗΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ
ΡΕΠΟ: ΑΕ ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ