Ακαρνανικά Νέα

Μισή ντουζίνα παιχνίδια χωρίς νίκη συμπλήρωσε ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ο οποίος σε παιχνίδι για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον ΑΟ ΜΥΤΙΚΑ εκτός έδρας.

Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε στο 32ο λεπτό να ανοίξει το σκορ με δυνατό σουτ του Μπουρδούβαλη.

Τα πράγματα έδειχναν να απλοποιουνται για την ομάδα μας όταν στο 44ο λεπτό οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες μετά από αποβολή του Bardhaj.

Δυστυχώς όμως η συνέχεια δεν ήταν  ανάλογη καθώς στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι αν και αγωνίζονταν με 10 παίκτες αντέδρασαν και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ζαρκαντώνη στο 81ο λεπτό.

Έτσι ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ έμεινε χωρίς νίκη για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι πέφτοντας ταυτόχρονα και στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ευτυχώς πάντως που φέτος δεν υπάρχουν αγώνες μπαράζ για την αποφυγή του υποβιβασμού γιατί έτσι όπως Πάει η ομάδα ποδοσφαίρου της πόλης μας είναι πολύ πιθανό αν υπήρχαν τα  μπαράζ στο τέλος να κινδύνευε…

ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΌΣ (ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ ΧΑΝΤΖΑΡΑΣ): ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ, ΒΑΣΙΛΑΣ, ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ Θ., ΙΩΑΝΝΟΥ, ΝΤΑΛΑΡΔΑΣ (65′ ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ), ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ, ΜΠΑΤΣΟΣ (25′ ΧΑΙΔΑΚΗΣ), ΟΡΦΑΝΟΣ, ΜΠΟΥΖΙ (74′ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ), ΣΤΑΥΡΟΥ, ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ