Ακαρνανικά Νέα

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ γιορτασε σήμερα 14 Απριλίου ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ στον οποίο απονεμήθηκε το Κύπελλο του πρωταθλητή από τον πρόεδρο της ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ κ. Κάρτσακλα.

Η απονομή έγινε μετά το τέλος της αναμέτρησης της τελευταίας αγωνιστικής των Play Off με αντίπαλο τον ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ η οποία έληξε με 2-2.

Στα του παιχνιδιου το οποιο περασε σε δεύτερη μοίρα, στο 31ο λεπτό ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ με κοντινό πλασέ νίκησε τον ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗ για το 0-1.  Το δεύτερο γκολ των φιλοξενουμενων ήρθε στο 39′ με ομορφο σουτ του ΜΠΕΛΛΟΥ έξω από την μεγάλη περιοχή.


Ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ μειωσε το σκορ στο 56ο λεπτό όταν ο ΒΡΕΤΤΟΣ βρήκε τον ΜΠΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗ που με πλάγιο σουτ έκανε το 1-2.

Το τελικό 2-2 ήρθε στο 87ο λεπτό όταν ο ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ με όμορφη προσπάθεια από τα δεξιά, βρήκε στην καρδιά της αμυνας τον ΒΡΕΤΤΟ που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να βρει δίχτυα.

ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ: ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ,  ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΑΣΙΛΑΣ, ΒΛΑΧΟΣ,  ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ, ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ (61′ ΚΑΤΑΓΗΣ Λ.), ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ (46′ ΧΑΙΔΑΚΗΣ), ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ (65′ ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ), ΜΠΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗΣ (61′ ΜΠΟΥΖΙ), ΚΤΕΝΑΣ, ΣΟΛΔΑΤΟΣ (46′ ΒΡΕΤΤΟΣ).

Στην συνέχεια ακολούθησε η απονομή του Πρωταθλήματος στους πανάξιους πρωταθλητές. Την Δημοτική Αρχή εκπροσώπησαν ο Αναπληρωτής Δήμαρχος κ. Πέρλης και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Φερεντινος.

Δείτε πολλές φώτο