Ακαρνανικά Νέα

Λίγες ημέρες μετά την γνωστοποίηση της αφαίρεσης των τριών βαθμών από το πρωτάθλημα και τον αποκλεισμό στα χαρτιά από το Κύπελλο, ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ξέσπασε απέναντι στην ΔΟΞΑ ΩΡΩΠΟΥ την οποία και συνέτριψε με 7-0.

Στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης ο νεαρός Κυριακίδης άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας και στο 10’ ο Ορφανός μετά από έναν πολύ όμορφο συνδυασμό της ομάδας μας, με πλασέ έκανε το 2-0.

Το τρίτο γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 32’ όταν ο Κυριακίδης κρέμασε τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων και ο Σταύρου με κεφαλιά λίγο πριν η μπάλα περάσει την γραμμή, έκανε το 3-0.  Το τελικό 4-0 του ημιχρόνου διαμόρφωσε και πάλι ο Ορφανός με κοντινό πλασέ.

Το σκηνικό του παιχνιδιού δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 48ο λεπτό ο Σταύρου με πλασέ μετά από ασίστ του Φέτση έκανε το 5-0 και στο 58ο ο Βασίλας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 6-0. Το τελικό 7-0 διαμόρφωσε ο Σπανός στο 77ο λεπτό της αναμέτρησης.

ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ (ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ – ΧΑΝΤΖΑΡΑΣ): ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ Ν, ΒΑΣΙΛΑΣ, ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ, ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ, ΜΑΝΩΛΙΤΣΗΣ (52’ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΣΤΑΝΤΗΣ), ΜΠΑΤΣΟΣ, ΚΑΤΑΓΗΣ (52’ ΣΠΑΝΟΣ), ΦΕΤΣΗΣ (59’ ΜΠΟΥΖΙ), ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ (52’ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ), ΟΡΦΑΝΟΣ (68’ ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ Α), ΣΤΑΥΡΟΥ.

Ο ΑΟ ΠΛΑΓΙΑΣ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον ΚΕΡΑΥΝΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ εκτός έδρας.