Ακαρνανικά Νέα

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τσιούνη που σημείωσε πέντε τέρματα ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ συνέτριψε με 7-1 τον ΑΠΟΛΛΩΝ ΒΟΥΒΟΠΟΤΑΜΟΥ σε παιχνίδι για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α Κατηγορίας της ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ.

Με γκολ από τα …αποδυτήρια ξεκίνησε το παιχνίδι με τον συνήθη υποπτο Τσιουνη στο 7ο λεπτό με κοντινή κεφάλια μετά από σέντρα του Βασιλα να ανοίγει το σκορ.

Ο ίδιος παίκτης ένα λεπτό αργότερα έφυγε στην πλάτη της αμυνας των φιλοξενουμενων και με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα του ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ.

Στο 34ο λεπτό ο Τσιοτνης έγινε δημιουργός  με τον Φετση να γράφει το 3-0. και στο 37ο λεπτό σε μια υποδειγματική επίθεση οι παίκτες της ομάδας μας …έκρυψαν την μπάλα η οποία…εμφανίστηκε στα δίχτυα των φιλοξενουμενων μετά από πλασέ του Καταγή  Λ. για το 4-0 με τους φιλοξενουμενους να μειώνουν σε 4-1 με σουτ του Cepele στην λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 55ο λεπτό ο Τσιουνης με το τρίτο προσωπικό του τέρμα και το καλύτερο του παιχνιδιού,  ένα υπέροχο ψηλοκρεμαστο πλασέ από πλάγια θέση, έκανε το 5-1.

Στο 75ο λεπτό ο Τσιουνης και πάλι έφυγε στην αντεπίθεση και με πλασέ έκανε το 6-1 και τέσσερα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με προβολή έκανε το 7-1.

ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ: ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ (77′ ΝΤΕΛΗΣ),  ΒΑΣΙΛΑΣ (38′ ΜΠΟΥΖΙ), ΚΑΤΑΓΗΣ Λ. (46′ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ) , ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ, ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ, ΜΠΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΒΛΑΧΟΣ, ΚΑΤΑΓΗΣ Γ., ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ, ΦΕΤΣΗΣ (38′ ΚΤΕΝΑΣ), ΤΣΙΟΥΝΗΣ.