Ακαρνανικά Νέα

Ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’Κατηγορίας της ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ επικρατώντας με 2-1 του ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΛΟΥΡΟΥ.

Μετα τη νίκη του αυτή ο σύλλογος ποδοσφαίρου της πόλης μας έμεινε ζωντανός σε ότι αφορά την υλοποίηση των φετινών του στόχων.

Η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι πιέζοντας ψηλά με τους ΚΑΤΑΓΗ Γ. ΟΡΦΑΝΟ και ΚΑΛΟΓΕΡΗ να μην αφήνουν τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων να δημιουργούν παιχνίδι.

Αυτή η πίεση έφερε καρπούς στο 19ο λεπτό όταν ο ΣΟΛΔΑΤΟΣ με προβολή στο δεύτερο δοκάρι μετά από σέντρα του ΒΡΕΤΤΟΥ άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά η σωστή αμυντική λειτουργία των γηπεδουχων δεν τους επέτρεψε να φανούν ιδιαίτερα απειλητικοί με εξαίρεση ένα απευθείας χτύπημα φάουλ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Έτσι το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου αφού και η ομάδα μας δεν απείλησε ιδιαίτερα μέχρι το 45ο λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ήταν αυτός που έφτασε και σε δεύτερο τέρμα, όταν στο 68ο λεπτό ο ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ με κεφαλιά μετά από σέντρα του ΚΑΤΑΓΗ Γ. έκανε το 2-0.

Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο τελικό 2-1 με τον ΛΑΚΚΑ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Η σύνθεση της ομάδας μας: ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ, ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ, ΒΑΣΙΛΑΣ (25′ ΝΤΑΛΑΡΔΑΣ), ΚΑΤΑΓΗΣ Λ., ΒΡΕΤΤΟΣ, ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ, ΚΑΤΑΓΗΣ Γ., ΒΛΑΧΟΣ, ΣΟΛΔΑΤΟΣ (83′ ΜΠΟΥΖΙ), ΟΡΦΑΝΟΣ (83′ ΒΕΚΙΟΣ), ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ (69′ ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ).