Ακαρνανικά Νέα

Τεράστια νίκη σημείωσε ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ο οποίος με επική ανατροπή επικράτησε με 2-1 του ΕΘΝΙΚΟΎ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ στο Θεσπρωτικό και μείωσε την διαφορά του από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στους δύο βαθμούς, πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Στο 9ο λεπτό οι τυπικά γηπεδούχοι έφτασαν στο γκολ όταν ο ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ από τα αριστερά βρήκε στην καρδιά της μεγάλης περιοχής τον ΚΟΛΛΙΟ που με πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 19ο λεπτό η μπάλα μετά από σέντρα σουτ του ΚΙΤΣΟΥ Χ. σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗ.

Σιγά σιγά ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ προσπάθησε να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 33ο λεπτό ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του ΚΑΛΟΓΕΡΗ με τον διαιτητή να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι.

Το γκολ για την ομάδα μας ήρθε στο 41ο λεπτό όταν ο ΟΡΦΑΝΟΣ εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στα αντίπαλα καρέ και με σουτ έφερε το ματς στα ίσα διαμορφώνοντας ταυτόχρονα και το τελικό σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ ήταν αυτός που μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και στο 47ο λεπτό είχε δοκάρι όταν το σουτ του ΔΗΜΟΥ βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗ.

Στο 87ο λεπτό μετά από σέντρα του ΟΡΦΑΝΟΥ από τα αριστερά, οι αμυντικοί των γηπεδούχων έδιωξαν με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα για δεύτερη φορά στο ματς για πέναλτι, με τον κύριο ΣΠΥΡΑΚΟ να μην συγκινείται…

Στο 90ο λεπτό ήρθε το γκολ για την ομάδα μας όταν ο ΒΑΣΙΛΑΣ με εξοχή εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του ΒΑΡΕΛΗ και στην συνέχεια στο βάθος της εστίας των γηπεδούχων.

Στην συνέχεια το ματς διεκόπη για επτά λεπτά καθώς οι παίκτες των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια, με τον ρεφερι ΣΠΥΡΑΚΟ και τους βοηθούς να φεύγουν για τα αποδυτήρια. Στην επιστροφή τους ο ρεφερι απέβαλλε τους ΤΣΙΑΠΙ από τους γηπεδούχους και τον ΚΑΤΑΓΗ Γ. για την ομάδα μας.

Στο 11ο λεπτό της καθυστέρησης αποβλήθηκε και ο ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ για καθυστέρηση με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η σύνθεση της ομάδας μας: ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ, ΒΑΣΙΛΑΣ, ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ, ΒΛΑΧΟΣ, ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ (70′ ΜΠΟΥΖΙ), ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ, ΒΡΕΤΤΟΣ, ΚΑΤΑΓΗΣ Γ , ΚΑΤΑΓΗΣ Λ., ΟΡΦΑΝΟΣ (90′ ΝΤΑΛΑΡΔΑΣ), ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ (58′ ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ).