Ακαρνανικά Νέα

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης επέστρεψε από το γήπεδο του Ζαλόγγου ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ο οποίος επικράτησε με 1-0 του ΕΡΜΗ ΚΑΝΑΛΙΟΥ πετυχαίνοντας την δωδέκατη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα της Α’Κατηγορίας της ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ.

Το παιχνίδι ήταν πολύ δυνατο από το πρώτο λεπτό της συνάντησης αλλά ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ήταν αυτός που βρήκε πρώτος τον δρόμο προς το αντιπαλο τέρμα.

Ήταν το 25ο λεπτό όταν ο ΒΑΣΙΛΑΣ με σέντρα σουτ νίκησε τον πορτιέρο των γηπεδούχων για το 0-1 για την ομάδα μας που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι με αποτέλεσμα ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης και από το γήπεδο του Ζαλόγγου.

Πλέον η ομάδα μας την τελευταία αγωνιστική θέλει φυσικά νίκη στο δικό της θεωρητικά εύκολο παιχνίδι απέναντι στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΩΝ στην Βόνιτσα και ταυτόχρονα απώλεια βαθμών του ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΛΟΥΡΟΥ και του ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ που έχουν δύσκολα εκτός έδρας ματς απέναντι σε ΕΡΜΗ ΚΑΝΑΛΙΟΥ και ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟ αντίστοιχα.

Η σύνθεση της ομάδας μας: ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ, ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ, ΒΛΑΧΟΣ, ΒΑΣΙΛΑΣ, ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, ΚΑΤΑΓΗΣ Λ. ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ, ΚΑΤΑΓΗΣ Γ., ΟΡΦΑΝΟΣ (82′ ΜΑΝΩΛΙΤΣΗΣ), ΝΤΑΛΑΡΔΑΣ, ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ (65′ ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ).