Ακαρνανικά Νέα

Την διαφορά των 7 βαθμών από τον δεύτερο ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ διατήρησε ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ο οποίος σε παιχνίδι για την 3η αγωνιστική των Play Off αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 στην Πάργα.

Πλέον, η ομάδα ποδοσφαίρου της πόλης μας ψάχνει δύο βαθμούς στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια για να αναδειχθεί και μαθηματικά πρωταθλητής μετά από 17 ολόκληρα χρόνια,  καθώς η τελευταία φορά που ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ κατέκτησε τον τίτλο ήταν πίσω στο μακρινό 2007.

Πάντως η ομάδα μας θα μπορούσε από σήμερα να κατακτήσει το πρωτάθλημα καθώς προηγήθηκε στο σκορ με 0-2 και είδε τους γηπεδούχους να ισοφάρισαν στο φινάλε της αναμέτρησης.

Έστω και έτσι ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ με νίκη την ερχόμενη Τετάρτη επί του ΕΡΜΗ ΚΑΝΑΛΙΟΥ στην Βόνιτσα θα πανηγυρίσει τον τίτλο μπροστά στους φιλάθλους του.

Στα του αγώνα στο 42ο λεπτό ο ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ με κεφάλια μετά από εκτέλεση φάουλ του ΒΑΣΙΛΑ άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ.

Στο 49ο λεπτό ήρθε και το δεύτερο τέρμα για την ομάδα μας με κοντινή προβολή του ΚΑΤΑΓΗ Λ.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 63′ μείωσαν σε 1-2 με τον ΠΑΠΑΚΙΤΣΟ για να φτάσουν στην ισοφαριση στο 89ο λεπτό με τον ΠΑΠΑΚΙΤΣΟ και πάλι…

ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ: ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ,  ΒΛΑΧΟΣ ,  ΚΑΤΑΓΗΣ Λ., ΒΑΣΙΛΑΣ,  ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ, ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ,  ΒΡΕΤΤΟΣ, ΜΠΟΥΖΙ (70′ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ), ΜΠΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗΣ (75′ ΚΤΕΝΑΣ), ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ (70′ ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ), ΤΣΙΟΥΝΗΣ (88′ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ 62

2.Απόλλων Πάργας 55

3.Ερμής Καναλίου 50

4.Θρίαμβος Λούρου 48

Επόμενη αγωνιστική (Τετάρτη  3/4)

ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ – ΕΡΜΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ – ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ