Ακαρνανικά Νέα

Στην πρώτη θέση του βαθμολογικου πίνακα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ φιγουράρει ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ μετά τη νίκη του με 1-0 επί του ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΛΟΥΡΟΥ σε παιχνίδι για την 3η αγωνιστική.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας ήρθε στο 41ο λεπτό όταν ο Μπαρλαγιαννης μετά από πολύ όμορφο συνδυασμό, εστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια των φιλοξενουμενων, από το σημείο του πέναλτι.

Τρία λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 44ο λεπτό ο Τσιουνης εκμεταλλευθηκε το λάθος του τερματοφυλακα των φιλοξενουμενων Μήτσιου και με ψηλοκρεμαστό πλασέ άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου 45λεπτου οι φιλοξενουμενοι έφτασαν κοντά στην ισοφαριση αλλά ο Τρανουλιδης σταμάτησε τον Μαργώνη στο τετ α τετ, κρατώντας το μηδέν.

Η πρώτη μεγάλη φάση του δεύτερου ημιχρόνου ανήκει στους φιλοξενουμενους καθώς στο 63ο λεπτό ο Λακκας με κοντινή κεφαλιά μετά από σέντρα από τα αριστερά, εστειλε την μπάλα άουτ.

Η υπεροχή του ΘΡΙΑΜΒΟΥ στο διάστημα αυτό ήταν ολοκληρωτική και στο 75ο λεπτό αν ο ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ δεν έκανε διπλή απόκρουση εκ των οποίων η δεύτερη σε εξ επαφής προβολή του Νταβανου, θα μπορούσε να είχε φτάσει στην ισοφαριση.

Η απάντηση της ομάδας μας στις ευκαιρίες των φιλοξενουμενων ήρθε στο 82ο λεπτό όταν ο Μπουρδουβαλης επιχείρησε ένα σουτ από μακρινή απόσταση με τον Μητσιο να διώχνει εντυπωσιακά την μπάλα σε κόρνερ.

Στην συνέχεια δεν άλλαξε κάτι με αποτέλεσμα το 1-0 να μείνει μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Η συνθεση της ομαδας μας: ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ, ΜΠΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗΣ (77′ ΜΠΟΥΖΙ), ΒΑΣΙΛΑΣ, ΒΡΕΤΤΟΣ, ΒΛΑΧΟΣ, ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ,  ΦΕΤΣΗΣ (80′ ΚΤΕΝΑΣ), ΚΑΤΑΓΗΣ Λ. ΚΑΤΑΓΗΣ Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ (68′ ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ), ΤΣΙΟΥΝΗΣ.