Ακαρνανικά Νέα

Ισόπαλος 1-1 αναδείχθηκε ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ απέναντι στον ΘΡΙΑΜΒΟ στον Λούρο σε παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία του πρωταθλήματος της Α Κατηγορίας της ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ.

Η ομάδα ποδοσφαίρου της πόλης μας προηγήθηκε στο 2ο λεπτό με πολύ όμορφο γκολ που σημείωσε ο Καλογερής όμως οι γηπεδούχοι λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου έφεραν το ματς στα ίσα με τον Λάππα.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι με το 1-1 να παραμένει μέχρι το τέλος της αναμέτρησης καθώς ο Βεκιος στο 90ο λεπτό σημάδεψε με κεφαλιά το δοκάρι των γηπεδούχων.

Να σημειωθεί πως το παιχνίδι ξεκίνησε με 30 λεπτά καθυστέρηση λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στην περιοχή μας και που είχαν και ως αποτέλεσμα και την αναβολή της αναμέτρησης ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΩΝ-ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ.

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα ο ΑΟ ΠΛΑΓΙΑΣ καθώς έχασε έτος έδρας με 1-3 από τον ΕΘΝΙΚΟ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια είχαμε: ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ- ΕΡΜΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ: 2-4 και ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ-ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ: 1-2

ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ (ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ -ΧΑΝΤΖΑΡΑΣ): ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ, ΒΑΣΙΛΑΣ, ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ Θ., ΜΠΟΥΖΙ (90′ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ), ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ, ΚΑΤΑΓΗΣ Γ. (75′ ΒΕΚΙΟΣ), ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ, ΟΡΦΑΝΟΣ (87′ ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ Κ.),ΚΑΤΑΓΗΣ Λ., ΒΡΕΤΤΟΣ, ΒΛΑΧΟΣ.