Ακαρνανικά Νέα

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου της ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ προκρίθηκε ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει εύκολα με 4-0 του ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ εντός έδρας.
Στον ημιτελικό η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει μια εκ των ΤΗΛΥΚΡΑΤΗ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ ή ΕΘΝΙΚΟ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ με στόχο την πρόκριση στον τελικό μετά από 22 ολόκληρα χρόνια και τον τελικό του 2001 όταν είχε ηττηθεί από τον ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ.

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε το ματς για τον ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ ο οποίος ευτύχησε στην πρώτη του ουσιαστική επίθεση να ανοίξει το σκορ με σουτ του ΚΑΛΟΓΕΡΗ στο 7ο λεπτό μετά από ασίστ του ΟΡΦΑΝΟΥ.

Στο 25ο λεπτό ο ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι σε τετ α τετ με τον ΜΠΑΡΗ.

Ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στο πρώτο 45λεπτο αλλά το σκορ δεν άλλαξε παρά την υπεροχή του.

Με γκολ ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο για την ομάδα μας όταν ο ΟΡΦΑΝΟΣ στο 55ο λεπτό με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έκανε το 2-0.

Δύο λεπτά αργότερα (57) ο ΒΑΣΙΛΑΣ με ψηλοκρεμαστό πλασέ μετά από κάθετη μπαλιά του ΒΡΕΤΤΟΥ έκανε το 3-0.

Στο 78ο λεπτό ο ΒΑΣΙΛΑΣ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και ο ίδιος παίκτης από τα 11 βήματα έκανε το 4-0 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Η σύνθεση της ομάδας μας: ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ, ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ (68′ ΘΕΡΙΑΝΟΣ), ΒΛΑΧΟΣ, ΒΑΣΙΛΑΣ, ΜΠΟΥΖΙ, ΚΑΤΑΓΗΣ Λ. ΝΤΑΛΑΡΔΑΣ (8′ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ) (32′ ΜΑΝΩΛΙΤΣΗΣ), ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ, ΒΡΕΤΤΟΣ, ΟΡΦΑΝΟΣ (68′ ΚΑΠΠΕΣ), ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ (68′ ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ).