Ακαρνανικά Νέα

Το σερί των επιτυχημένων αποτελεσμάτων συνέχισε ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ο οποίος σε παιχνίδι για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’Κατηγορίας της ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ, έφυγε με το τρίποντο από το Νυδρί επικρατώντας του τοπικού ΟΔΥΣΣΕΑ με 3-1.

Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη και μάλιστα εκτός έδρας νίκη της ομάδας μας στο πρωτάθλημα, νίκες όμως οι οποίες ήρθαν πολύ αργά…

Ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό με σουτ του Ορφανού. Ο ίδιος παίκτης στο 30ο λεπτό θα μπορούσε να είχε κάνει δύο τα τέρματα της ομάδας του αλλά το σουτ που επιχείρησε δεν είχε ευτυχή κατάληξη.

Το δεύτερο γκολ για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 50ο λεπτό με πλασέ του Καλογερη και στο 71ο λεπτό ο Βασιλας με απευθείας εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το 0-3.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 73′ ο Καταγής Λ. με κεφαλιά μετά από φάουλ του Ζατσε μείωσε σε 1-3.

Ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ τελείωσε το ματς με 10 παίκτες καθώς στο 83ο.λεπτό αποβλήθηκε ο Νταλαρδας.

Την Τετάρτη 6 Απριλίου στις 16.00, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στην Βόνιτσα τον ΑΟ ΠΛΑΓΙΑΣ σε εξ αναβολής παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής.

ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ (ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ-ΧΑΝΤΖΑΡΑΣ): ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ, ΒΑΣΙΛΑΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ, ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ Θ., ΝΤΑΛΑΡΔΑΣ, ΜΠΑΤΣΟΣ, ΜΠΟΥΖΙ (51′ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ), ΟΡΦΑΝΟΣ 78′ ΧΑΙΔΑΚΗΣ), ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ, ΚΑΤΑΓΗΣ, ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ (90′ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΣΤΑΝΤΗΣ).