Ακαρνανικά Νέα

17 ολόκληρα χρόνια περίμενε ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ για να φτάσει και πάλι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ, κάτι που πέτυχε την προηγούμενη Κυριακή με τη νίκη του 0-3 μέσα στον Λουρο.

Πλέον το μυαλό όλων στην ομάδα είναι στα παιχνίδια μπαράζ που θα δώσουμε για την άνοδο στην Γ’ Εθνικη Κατηγορία, παιχνίδια που θα ξεκινήσουν στα τέλη του μήνα και πιο συγκεκριμένα στις 28 Απριλίου.

Βέβαια μέχρι τότε έχουμε καιρό και ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ έχει να δώσει ακόμη ένα παιχνίδι για τα Play Off με αντίπαλο τον ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ την Κυριακή 14/4 , παιχνίδι όμως το οποίο θα έχει εορταστικό χαρακτήρα κάθε μετά το τέλος του θα γίνει η απονομή του Κυπέλλου του πρωταθλητή στην ομάδα μας.

Την απονομή του Κυπέλλου θα κάνει ο πρόεδρος της ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ κ. Κάρτσακλας και η διοίκηση της ομάδας καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο να δώσει το παρών στο γήπεδο για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την κατάκτηση του τίτλου αλλά και για να δώσουμε ώθηση στους παίκτες μας ενόψει και των κρίσιμων αγώνων μπαράζ που ακολουθούν.