Ακαρνανικά Νέα

Δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα για τον ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ. Αυτή την φορά ήταν η σειρά του έτερου διεκδικητή του τίτλου, ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΛΟΥΡΟΥ, να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την Βόνιτσα και να μείνει σε απόσταση …βολής από τον πρωτοπόρο και αήττητο ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ, επικρατώντας με 2-0.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των φιλοξενουμένων, ήταν ένας πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ, ο Κωνσταντίνος Γκολάκος, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα της ομάδας του.

Την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι πάντως είχε ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ, καθώς πριν την συμπλήρωση ενός λεπτού αγώνα ο Ορφανός με σέντρα από τα δεξιά βρήκε τον Καλογερή ο οποίος με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα άουτ.

Το πρώτο γκολ για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 6ο λεπτό με δυνατό σουτ του Γκολάκου έξω από την μεγάλη περιοχή.

Η συνέχεια στο πρώτο ημίχρονο άνηκε ολοκληρωτικά στον ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ, ο οποίος είχε μεν μία ανούσια υπεροχή χωρίς ωστόσο να απειλήσει ιδιαίτερα.

Η πιο μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας χάθηκε στο 59ο λεπτό όταν ο Ορφανός μετά από βολέ του Τρανουλίδη έφυγε μόνος του απέναντι από τον Καραπιπέρη, το πλασέ όμως που επιχείρησε σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 69ο λεπτό ήρθε και το δεύτερο γκολ για την ομάδα του Λούρου με έναν …κεραυνό του Γκολάκου έξω από την μεγάλη περιοχή. Μάλιστα ο παίκτης των φιλοξενούμενων μετά τους πανηγυρισμούς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στην συνέχεια δεν άλλαξε κάτι πέρα από μία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπόμπορη που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Τρανουλίδη.

ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ (ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ – ΧΑΝΤΖΑΡΑΣ): ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ, ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ Θ., ΒΑΣΙΛΑΣ, ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ, ΜΠΑΤΣΟΣ (81’ ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ), ΟΡΦΑΝΟΣ, ΚΑΤΑΓΗΣ, ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ, ΣΤΑΥΡΟΥ (67’ ΝΤΑΛΙΑΡΔΑΣ).