Ακαρνανικά Νέα

Στο δεύτερο ημίχρονο καθάρισε την υπόθεση νίκη ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ στο παιχνίδι απέναντι στον ΚΕΡΑΥΝΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ. Το σκορ για την ομάδα μας άνοιξε ο Φέτσης στο 56ο λεπτό με κοντινό πλασέ μετά από ασιστ του Μπουρδούβαλη.

Το έργο για την ομάδα μας έγινε ακόμη πιο εύκολο στο 65ο λεπτό όταν οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Νικολαϊδη που υπέπεσε σε πέναλτι. Πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Φέτσης για το 2-0.

Στο 68ο λεπτό ο Σταύρου με πλασέ διαμόρφωσε το 3-0, καθαρίζοντας ουσιαστικά την υπόθεση νίκη.  

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ της τιμής στο 75ο λεπτό, όταν ο Πανούσης με πλασέ εκμεταλλεύτηκε το λάθος γύρισμα του Σπανού στον Τρανουλίδη.

Στο ημίχρονο της συνάντησης το Δ.Σ. του ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ παρέδωσε τιμητική πλακέτα στη μνήμη της Όλγας Στούμπη Αυφαντή, πρώτης και μοναδικής γυναίκας προέδρου στην ιστορία της ομάδας,η οποία πριν λίγες ημέρες έφυγε από την ζωή. Την πλακέτα παρέδωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας Νίκος Φέσσας στον σύζυγο της αείμνηστης Όλγας, Τάκη Αυφαντή.

ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ (ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ – ΧΑΝΤΖΑΡΑΣ): ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ, ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ Θ, (31’ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ), ΜΑΝΩΛΙΤΣΗΣ,ΚΑΤΑΓΗΣ (27’ ΦΕΤΣΗΣ), ΜΠΑΤΣΟΣ, ΣΠΑΝΟΣ (83’ ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ), ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ, ΟΡΦΑΝΟΣ (83’ ΜΠΟΥΖΙ), ΣΤΑΥΡΟΥ.

Πολύ μεγάλη νίκη σημείωσε ο ΑΟ ΠΛΑΓΙΑΣ ο οποίος επικράτησε εντός έδρας με 3-1 του ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΥ, υποχρεώνοντας την ομάδα της Λευκάδας στην πρώτη της φετινή ήττα στο πρωτάθλημα.