Ακαρνανικά Νέα

 

Τους τρεις βαθμούς της νίκης είναι το μόνο που κρατάει ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ από το παιχνίδι απέναντι στον ΑΟ ΜΥΤΙΚΑ την περασμένη εβδομάδα, τρεις βαθμούς που τον έφεραν σε απόσταση τεσσάρων πόντων από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Εκεί, στην κορυφή, συναντάμε τον ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ, τον ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ αλλά και τον ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟ, το οποίο θα κληθεί να αντιμετωπίσει η ομάδα μας το Σαββάτο 6 Νοεμβρίου στο γήπεδο της Πλαγιάς.

Αναμφισβήτητα το παιχνίδι απέναντι στον πρωτοπόρο και αήττητο ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟ αποτελεί Crash Test για τον ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ καθώς από το αποτέλεσμα του θα κριθεί εν πολλοίς το εάν θα πρέπει η ομάδα μας να έχει βλέψεις για κάτι καλό στη συνέχεια του πρωταθλήματος ή όχι.

Με θετικό αποτέλεσμα, η ομάδα ποδοσφαίρου της πόλης μας θα είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί το σχετικό εύκολο πρόγραμμα που έχει στη συνέχεια και να αναρριχηθεί σε στις ψηλότερες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Όλες οι απαντήσεις το Σαββάτο στο γήπεδο της Πλαγιάς.

Την ίδια ώρα που ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ θα αντιμετωπίζει τον ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟ, ο ΑΟ ΠΛΑΓΙΑΣ θα παίζει εκτός έδρας με τον ΑΟ ΜΥΤΙΚΑ, με την ομάδα του Αριστείδη Φερεντίνου να πηγαίνει στην Πρέβεζα με καλή ψυχολογία καθώς προέρχεται από την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα (2-1 τον ΑΕΤΟ ΑΓΙΑΣ), την προηγούμενη αγωνιστική.