Ακαρνανικά Νέα

Ο ΠΑΣ ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ  ήταν ο μεγάλος νικητής στο τοπικό ντέρμπι απέναντι στον ΑΟ ΠΑΛΑΙΡΟΥ καθώς επικράτησε με 1-0 και παρέμεινε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, που οδηγεί στα μπαράζ, αυξάνοντας μάλιστα την διαφορά του από τους διώκτες του.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί ιδιαίτερες δάφνες ποιότητας καθώς τα νεύρα και οι δυνατές μονομαχίες ήταν αυτά που επικράτησαν.

Ο ΠΑΣ ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ ευτύχησε στην πρώτη του ουσιαστικά επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ να ανοίξει το σκορ. Πιο συγκεκριμένα στο 10ο λεπτό και μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά, ο Καπότης Γ. εκμεταλλεύτηκε την σύγχυση που δημιουργήθηκε στην περιοχή των φιλοξενουμένων και με κοντινή προβολή έκανε το 1-0.  

Στο 18ο λεπτό οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και δεύτερο τέρμα, αλλά το σουτ του Χασαϊ κατέληξε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟ ΠΑΛΑΙΡΟΥ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και παρά το γεγονός ότι έμεινε με 10 παίκτες από το 61’ λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Στριφτάρη Ελ. για διαμαρτυρία, μάλιστα ο παίκτης πήρε την κάρτα από τα χέρια του διαιτητή Λάζαρη και την πέταξε έξω από το γήπεδο, συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Από την άλλη  ΠΑΣ ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ προσπαθούσε με αντεπιθέσεις να φτάσει σε ένα δεύτερο τέρμα. Τελικά μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και έτσι το 1-0 για τον ΠΑΣ ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ παρέμεινε.

Το μόνο που άλλαξε ήταν το ότι ο ΑΟ ΠΑΛΑΙΡΟΥ τελείωσε το ματς με 9 παίκτες καθώς στο 89ο λεπτό αποβλήθηκε και ο Ματσίγκος.

ΠΑΣ ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ: ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ, ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΟΣ, ΝΑΤΣΗΣ, ΡΟΥΣΣΟΣ – ΜΠΕΚΕΡΤΖΗΣ, ΝΑΚΑΣ (40’ ΝΙΑΦΑΣ), ΚΑΠΟΤΗΣ Ν.(66’ ΣΠΕΡΔΕΑ), ΜΠΑΜΠΙ, ΛΙΟΤΣΟΣ, ΚΑΠΟΤΗΣ Γ., ΔΟΣΗΣ (85’ ΦΕΣΣΑΣ), ΧΑΣΑΪ.

ΑΟ ΠΑΛΑΙΡΟΥ: ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ, ΚΟΥΤΡΟΥΛΟΣ Χ. , ΚΟΛΟΒΟΣ Δ. (74’ ΓΚΡΕΚΟΣ), ΣΤΡΙΦΤΑΡΗΣ ΕΛ., ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ, ΖΗΚΟΣ, ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ Ι., ΤΣΑΚΑΛΗΣ Γ. (83’ ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ Π.), ΧΡΥΣΟΥΛΗΣ (74’ ΜΑΤΣΙΝΓΚΟΣ ΑΛ.), ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ ΑΘ., ΠΑΛΗΟΓΙΑΝΝΗΣ (20’ ΚΟΥΤΡΟΥΛΟΣ Α.).