Ακαρνανικά Νέα

Με δέκα νέες προσθήκες ποδοσφαιριστών στο ρόστερ του συνεχίζει την προετοιμασία του ο ΠΑΣ Πρέβεζα ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Οι δηλώσεις του προπονητή κ. Μπέκα.

Αναλυτικά η ενημέρωση από τον ΠΑΣ Πρέβεζα: «Τηρώντας κατά γράμμα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται για τις προπονήσεις ποδοσφαιρικών σωματείων, ο ΠΑΣ Πρέβεζα συνεχίζει την προετοιμασία του στο γήπεδο του Αγίου Θωμά, εν’ όψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Οι “κιτρινόμαυροι”, οι οποίοι προπονούνται εντατικά υπό τις οδηγίες του τεχνικού Άγγελου Μπέκα και του βοηθού προπονητή Κώστα Ζήση, ώστε να μπορέσουν να καλύψουν το χαμένο έδαφος έπειτα από μήνες απραξίας, έχουν προσθέσει στο ρόστερ τους 10 ποδοσφαιριστές.

Πρόκειται για τους Μάριο Τσάλα, Νίκο Μπόμπορη, Κώστα Γκολάκο, Νίκο Λεόπουλο, Μιχάλη Ράμμο, Μάριο Καραμπέτσο, Θανάση Γεωργόπουλο, Αντώνη Τσόλκα που αποτελούν “παιδιά” του τοπικού ποδοσφαίρου και θα ενισχύσουν την προσπάθεια του ΠΑΣ στη Γ’ Εθνική και τους Λάμπρο Τσιλιγιάννη και Γιάννη Σίνη.

about:blank Ο Τσιλιγιάννης είναι 21 ετών, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και στο παρελθόν έχει φορέσει μεταξύ άλλων τη φανέλα του Αγροτικού Καστρίτσας, της Αναγέννησης Άρτας και του Πανναξιακού.

Ο Σίνης (πλάγιος αμυντικός) είναι 19 ετών και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Νίκη Προαστίου, Παναχαϊκή, Ναυπακτιακό Αστέρα και Δόξα Σιδηροχωρίου».

Μπέκας: «Έχουμε μπροστά μας μια πολύ δύσκολα διαμορφωμένη κατάσταση»

Διαβάστε την συνέντευξη του προπονητή του ΠΑΣ Πρέβεζα:

-Είναι πολύ δύσκολο για όλες τις ομάδες να επανέλθουν έπειτα από μήνες εκτός αγωνιστικών χώρων. Ο ΠΑΣ Πρέβεζα σε ποια κατάσταση βρίσκεται;

“Όντως μετά από σχεδόν 4,5 μήνες βρισκόμαστε ξανά στο γήπεδο. Πραγματοποιήσαμε τα τεστ όπως προβλέπεται απ’ το πρωτόκολλο και όλα πήγαν καλά, αφού δεν ανιχνεύτηκε κάποιο κρούσμα κορονοϊού, κάτι που μας βοηθά να μπούμε σε αγωνιστική δράση. Έχουμε μπροστά μας μια πολύ δύσκολα διαμορφωμένη κατάσταση. Πρέπει μέσα σε τρεις εβδομάδες και μετά από τόσο μεγάλη αποχή, να καταφέρουμε να φέρουμε σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο την ομάδα, ώστε να είμαστε μέσα στο γήπεδο ανταγωνιστικοί και να πετύχουμε τους στόχους μας”.

-Σε σχέση με την ομάδα που κατέβηκε στο γήπεδο πριν τη διακοπή υπάρχουν αλλαγές;

“Ναι υπάρχουν αλλαγές, έχουν φύγει κάποια παιδιά και η ομάδα έκανε κάποιες μεταγραφές για να καλύψει τα οποία κενά άφησαν τα παιδιά που έφυγαν”.

-Όλη αυτή η κατάσταση στο ποδόσφαιρο φέρνει νέα νοοτροπία στο άθλημα ή το έχει πάει πίσω;

“Υπήρξε μια αστοχία συνολική, στην αντιμετώπιση του αθλητισμού. Ο αθλητισμός μπορεί να πειθαρχήσει ομαδικά στους χώρους του πολύ πιο εύκολα από άλλους”.

-Μπορεί ο ΠΑΣ Πρέβεζα να αποκτήσει δική του ποδοσφαιρική ταυτότητα;

“Είναι πάρα πολύ δύσκολη υπόθεση αυτή. Όλα εξαρτώνται από την διοίκηση και τον στόχο που επιλέγει το ΔΣ. Η εικόνα που έχουμε από το σημερινό Δ.Σ. είναι νομίζω προς αυτή την κατεύθυνση. Θέλει υπομονή, επιμονή και πολύ όρεξη για να μπορέσουμε να δούμε επιτέλους τον ΠΑΣ Πρέβεζα που ονειρευόμαστε”.

Onsports.gr