Ακαρνανικά Νέα

Eurokinissi

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε  ο 41χρονος, που  φέρεται να έβαλε το βράδυ της Κυριακής (23/4) στην Πρέβεζα την πρώην σύζυγο του και το 2 ετών παιδί τους στο αμάξι και να επιχείρησε να τους ρίξει στον γκρεμό.

Ο άνδρας που συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αρπαγή και ενδοοικογενειακή βία. Σημειώνεται ότι αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε εξαιτίας της πυκνής βλάστηση.

«Ήταν να έρθει εδώ να βλέπαμε το παιδί και εμείς οι παππούδες και δεν πρόλαβαν να έρθουν και έφυγε στον δρόμο», είπε η μητέρα του κατηγορούμενου, μιλώντας στο  MEGA. «Οδηγούσε και του έφυγε το αμάξι και ευτυχώς δεν έπαθαν τίποτα», συμπλήρωσε.

Αντίστοιχα, ο ξάδελφος του 41χρονου υποστήριξε ότι του είπε πως« ήταν ατύχημα, βγήκε από τον δρόμο και ήταν ένα ατύχημα. Μπορεί να κοιμήθηκε, μπορεί να ζαλίστηκε, δεν ξέρω τι να σας πω».

Οι τρεις τους έμειναν ολόκληρο το βράδυ μέσα στο αμάξι, το οποίο ήταν πεσμένο στο γκρεμό. Με το πρώτο φως της ημέρας κατάφεραν να ανέβουν την πλαγιά με τα πόδια και να βγουν πάνω στον δρόμο.

Τότε, τους εντόπισε ένα περιπολικό, με τον 41χρονο να ισχυρίζεται ότι βγήκαν για έναν περίπατο και την 36χρονη να δηλώνει σε κατάσταση σοκ πως ο πρώην άντρας της επιχείρησε να τους σκοτώσει.

ethnos.gr