Ακαρνανικά Νέα

Η ΚΟΜΥ Αγρινίου του ΕΟΔΥ με τη συνεχή υποστήριξη της 6ης ΥΠΕ κ σε συνεργασία με τον Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας θα πραγματοποιήσουν δειγματοληψία με Rapid test Covid-19 την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022 κ ώρα 9.30-12.30 στο ΚΑΠΗ Βόνιτσας.

Είναι υποχρέωση όλων στα πλαίσια της προστασίας, να πραγματοποιήσουμε το προληπτικό rapid test (εμβολιασμένοι – ανεμβολίαστοι ), ακόμη και αν συχνά κάνουμε Rapid Test, ακόμη και αν έχουμε νοσήσει , ακόμη και αν δεν έχουν κάποιο σύμπτωμα.

Ο μαζικός προληπτικός έλεγχος rapid test, ο εμβολιασμός και η τήρηση των μέτρων υγιεινής είναι οι μόνες λύσεις για να μηδενίσουμε τα κρούσματα από την περιοχή μας.

Απευθύνουμε έκκληση σε όλους τους συμπολίτες μας και περισσότερο στους ηλικιωμένους ,στους εργαζόμενους σε σούπερ μάρκετ, take away, φούρνους κρεοπωλεία, οπωροπωλεία, εκπαιδευτικοί σε σχολεία και φροντιστήρια , οι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι, οι ψαράδες, όσοι εργάζονται σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, ελεύθεροι επαγγελματίες – τεχνικοί, οικιακοί βοηθοί, εργαζόμενοι στο Βοήθεια στο Σπίτι (όσοι κυκλοφορούν για εργασία εκτός σπιτιού γενικά), καθώς και όποιος Δημότης ή εργαζόμενος στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας θέλει και επιθυμεί να έρθει να πραγματοποιήσει το rapid- test

Προσοχή: Δεν προσέρχονται συμπολίτες με κορωνοϊό και είναι ακόμη σε διαδικασία καραντίνας

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσέρχονται τηρώντας μέτρα αυτοπροστασίας κ να προσκομίζουν τον ΑΜΚΑ τους προς διευκόλυνση της διαδικασίας.

Οι ανήλικοι θα προσέρχονται υποχρεωτικά με συνοδεία ενήλικα, που αν δεν είναι γονέας τους, θα φέρουν έγγραφη συγκατάθεση του γονέα για τη λήψη του test, με τη μορφή ΥΔ μέσω gov.gr ή επικυρωμένη από το ΚΕΠ.

Εκ του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βονιτσας
Ο Πρόεδρος
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ
.