Ακαρνανικά Νέα

Το νέκταρ της κατάκτησης του πρωταθλήματος της Α Κατηγορίας της ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ, γευτηκαν σήμερα Κυριακή 7 Απριλίου οι παίκτες, το τεχνικό τιμ, η διοίκηση και ο φίλαθλος κόσμος του ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ.

Η ομάδα ποδοσφαίρου της πόλης μας επικράτησε με 0-3 του ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΛΟΥΡΟΥ εκτός έδρας και μια αγωνιστική πριν το τέλος των Play Off κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα μετά από 17 ολόκληρα χρόνια, καθώς η τελευταία φορά που η ομάδα μας είχε κατακτήσει τον τίτλο ήταν την σεζόν 2006-2007.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΕΖΟΝ 2023-2024

Πλέον το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ θα αποτελέσει την φιέστα τίτλου για την ομάδα μας ή όποια από τα τέλη Απριλίου θα μπει στην διαδικασία των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Γ Εθνικη Κατηγορία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα μας άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό όταν ο ΜΠΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗΣ βρήκε με σέντρα τον ΚΑΛΟΓΕΡΗ που με κεφάλια ψαράκι νίκησε τον ΜΗΤΣΙΟ για το 0-1 του πρώτου ημιχρόνου.

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκινησε το δεύτερο ημίχρονο για τον ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ καθώς ο ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ και πάλι στο 47ο λεπτό με κοντινό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα μας.
Στο 52ο λεπτό οι φιλοξενουμενοι θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και τρίτο τέρμα, αλλά ο ΜΠΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗΣ δεν μπόρεσε να νικήσει τον ΜΗΤΣΙΟ ο οποίος και με την βοήθεια του οριζόντιου δοκαριου κράτησε το 0-2.
Το τρίτο γκολ για τον ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ ήρθε στο 69ο λεπτό με τον ΚΤΕΝΑ.

ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ: ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ,  ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ,  ΚΑΤΑΓΗΣ Λ., ΒΑΣΙΛΑΣ,  ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ, ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ,  ΒΡΕΤΤΟΣ (72′ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ), ΜΠΟΥΖΙ (46′ ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ), ΜΠΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗΣ (55′ ΚΤΕΝΑΣ), ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ (72′ ΣΟΛΔΑΤΟΣ), ΤΣΙΟΥΝΗΣ (63′ ΧΑΙΔΑΚΗΣ).

Φωτο SPORTIME24.GR