Ακαρνανικά Νέα

«Νομίζω ότι ο κόσμος θα ήταν καλύτερος αν οι άνθρωποι ήταν πιο όμορφοι και είχαν τα γονίδιά μου».

Μια δασκάλα που έγινε σταρ του OnlyFans και έμεινε έγκυος από τον μαθητή της θέλει να βγάλει το σώμα της σε δημοπρασία για παρένθετη μητρότητα, ώστε να βελτιώσει την ομορφιά του παγκόσμιου πληθυσμού.

«Οι άνδρες μου ζητούν συνεχώς να κάνω τα μωρά τους», δήλωσε στο NudePR η 33χρονη Amy Kupps από τη Βόρεια Καρολίνα για τα… μελλοντικά της πλάνα. Η πρώην καθηγήτρια λυκείου έγινε πρωτοσέλιδο τον Ιούλιο, αφού αποκάλυψε ότι έμεινε έγκυος από έναν μαθητή της μετά από one night stand μια νύχτα με πολύ αλκοόλ.

«Θέλω να γίνω παρένθετη μητέρα και να παράγω μαζικά όμορφα μωρά με αγνώστους»

Τώρα, διανύοντας τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, η αυτοαποκαλούμενη «περήφανη ερωμένη» και νοικοκυρά λέει ότι σχεδιάζει να γεννήσει πολλές ακόμη φορές -αλλά για έναν συγκεκριμένο σκοπό.

«Θέλω να γίνω παρένθετη μητέρα και να παράγω μαζικά όμορφα μωρά με αγνώστους», δήλωσε η Kupps, η οποία φέρεται να κερδίζει περισσότερα από 22.000 δολάρια το μήνα διαδίδοντας X-rated στιγμιότυπα στο OnlyFans και αλλού.

Μητέρα ήδη δύο παιδιών, η Kupps, σύμφωνα με τη Jam Press και όσα αναμεταδίδει η New York Post, δήλωσε ότι εμπνεύστηκε να ακολουθήσει αυτό το αντισυμβατικό σχέδιο για την αναπαραγωγή μωρών αφού της έγιναν προτάσεις από υποψήφιους πατέρες.

«Λαμβάνω συνεχώς προτάσεις για να αποκτήσω παιδιά ανδρών, όχι μόνο ανύπαντρων ανδρών αλλά και παντρεμένων», υποστήριξε η Kupps, η οποία έχει ως απώτερο στόχο να βελτιώσει τη μέση αισθητική της παγκόσμιας γονιδιακής «δεξαμενής».

«Νομίζω ότι ο κόσμος θα ήταν καλύτερος αν οι άνθρωποι ήταν πιο όμορφοι και είχαν τα γονίδιά μου», δήλωσε η εκπαιδευτικός που έγινε πορνοστάρ. «Σίγουρα θα κληροδοτήσω τα καταπληκτικά μάτια μου, τα μαλλιά μου, τα έντονα χαρακτηριστικά του προσώπου μου, τον υψηλό μεταβολισμό και την ευφυΐα μου».

Και πρόσθεσε: «Δεν έχει σημασία αν ο άντρας είναι άσχημος, το μωρό θα είναι όμορφο αν είμαι εγώ η μητέρα του».

Προκειμένου να προικίσει τον παγκόσμιο πληθυσμό με τα «όμορφα» γονίδιά της, η Kupps λέει ότι σκοπεύει να «βγάλω το σώμα μου σε δημοπρασία και να το προσφέρω στον πλειοδότη».

«Θέλω να κυοφορήσω πολλά μωρά, αλλά όχι περισσότερα από 25 συνολικά -αυτό θα ήταν το όριό μου», ισχυρίστηκε η επίδοξη κατά συρροή παρένθετη μητέρα. «Με ιατρική παρέμβαση, θα μπορούσα δυνητικά να αποκτήσω τετράδυμα κάποια στιγμή».

Και πρόσθεσε: «Όταν τα παιδιά μεγαλώσουν, θα μπορούν να κάνουν και εκείνα όμορφα παιδιά και ο κύκλος θα συνεχιστεί».

Στόχος της 33χρονης να βελτιώσει την ανθρωπότητα.

Και ενώ στους περισσότερους η «αποστολή» της μπορεί να φαίνεται μάταιη ή εγωιστική εκ πρώτης όψεως, η Kupps λέει ότι στόχος της είναι να βελτιώσει την ανθρωπότητα.

«Δεν είμαι σίγουρη πόσα θα έβγαζα, αλλά δεν έχει να κάνει με το οικονομικό, θέλω απλώς να κάνω τον κόσμο καλύτερο», εξηγεί η ίδια. «Αν οι άνθρωποι φρόντιζαν πραγματικά τον εαυτό τους, γυμνάζονταν, σταματούσαν να τρώνε fast food και έπιναν περισσότερο νερό, ο κόσμος θα ήταν πολύ λιγότερο αγχωμένος».

Πρόσθεσε δε ότι η αφθονία των αισθητικά προικισμένων ανθρώπων θα εξασφάλιζε ότι θα υπήρχε «ένα ταίρι για όλους και η αυτοπεποίθηση όλων θα ήταν σε υψηλό επίπεδο, με αποτέλεσμα να γίνονται καλύτερες επιλογές για την ανθρωπότητα».

Ανεξάρτητα, όμως, από τον αρκετά προκλητικό στόχο της, το εγχείρημα αυτό θα προσέθετε αναμφίβολα ακόμη περισσότερο χρώμα στο ήδη «ποικιλόμορφο» βιογραφικό της Kupps, αναφέρει η New York Post. Η πρώην εκπαιδευτικός έγινε για πρώτη φορά πρωτοσέλιδο το 2021, όταν αναγκάστηκε να παραιτηθεί από το σχολείο όπου εργαζόταν, καθώς ο πρώην, πλέον, σύζυγός της φέρεται να αποκάλυψε το γεγονός ότι πουλούσε NSFW περιεχόμενο του OnlyFans, σύμφωνα με το Knewz.com.

Ωστόσο, η ίδια υποστηρίζει ότι ο τότε  σύζυγός της ήταν εκείνος που την προέτρεψε να ακολουθήσει το πρόστυχο παράλληλο επάγγελμα ως έναν τρόπο να κερδίζει επιπλέον χρήματα. Τελικά, όμως, φέρεται να ζήλεψε την προσοχή που λάμβανε στο διαδίκτυο, ιδίως όσον αφορά «τους άνδρες στο διαδίκτυο που με κακομάθαιναν με δώρα πολύ πιο ακριβά από ό,τι θα μπορούσε εκείνος», εξήγησε η ίδια.

Η «σταδιοδρομία» της μετά την παραίτησή της από το λύκειο.

Για την Kupps, όμως, δεν ήταν και πολύ δύσκολο να ανακάμψει μετά την παραίτησή της, καθώς συνέχισε να πουλάει το σώμα της στην πλατφόρμα πορνό, όπου έχει κερδίσει περισσότερα από 150.000 δολάρια μέχρι στιγμής, ανέφερε η Mirror.

Η φήμη της στο διαδίκτυο εκτός από τη σχέση της με τον μαθητή της και την εμπορευματοποίηση του σώματός της έχει διαδοθεί, επίσης, και για το γεγονός ότι της αρέσει να κοιμάται μόνο με παντρεμένους άνδρες.

«Οι άπιστοι είναι μια συγκίνηση στο κρεβάτι, κυρίως επειδή δεν έχουν ικανοποιηθεί εδώ και χρόνια, οπότε είναι πρόθυμοι να κάνουν ό,τι χρειάζεται για να με διεγείρουν», καυχήθηκε η πρώην δασκάλα συμπληρώνοντας πως «Τείνω να προτιμώ άνδρες γύρω στα 30 ή 40, καθώς είναι πολύ πιο ρομαντικοί, οικονομικά σταθεροί και έμπειροι στο κρεβάτι».

newsbeast.